top of page
2023.PNG

"UDHËHIQNI VETEN NË KRIZA! "-9. 97€

Lloji: Kurs online

Kohëzgjatja: 3 orë-Video (vetë-mësim)

Përfitoni: Çertifikatë

Gjuha: Shqip

Niveli: I Avancuar

Aksesi: Qasja gjatë gjithë jetës
Shkathtësitë esenciale për të UDHËHEQUR VETEN NË KOHËRA KRIZASH

37

MËSIMET MË TË RËNDËSISHME JETËSORE Si të lironi veten nga kufizimet? "Neglizhenca për të zgjeruar këndvështrimin, i bën shumë njerëz të merren me të njëjtën gjë gjatë gjithë jetës së tyre." Napoleon HillShkathtësitë që do të mësoni:

  • Informacionet më të reja lidhur me Gjendjen Botërore, asnjë predikim sepse se kamë atë të drejtë, vetëm qetësi dhe fokusim te vetja.

  • 14 Regullat për të arritur Edukimin financiar

  • Si të zhvilloni Imunitet ndaj Dështimit

  • Qëndrimi i Suksesit Që Asnjëherë nuk Dështon

  • Vetë biseda dhe Fjalët fantastike që duhet përdorni për Lumturi

  • Largo Pengesën më të madhe të Suksesit

  • Meditim Udhërëfyes Për Qetësi Në Këtë kohë të Pandemisë

  • Fitoni extra 5,000 deri 10000 Euro në vjet duke u bërë Trajner i Iam Power

  • Fitoni extra 600- deri 2400 Euro në muaj duke filluar me 0 para. Me punë nga Shtëpia.

  • 37 Mësimet më të rëndësishme Jetësore


Çfarë përmban ky kurs?

4 Orë Video


Ka mrekulli kur mendoni në Përmasa të Mëdha

Vite më parë dëgjova Kevin Trudeau duke më sugjeruar librin "Mendoni në Përmasa të Mëdha", dhe titulli i librit ishte i fuqishëm dhe ky titull më motivonte në një mënyrë të madhe - njejte si Libri "Mendo dhe Pasurohu," ku vetem titulli ndryshoi mendimet e mia per jeten dhe unë akoma i mbaj këto fjalë me vete sot. Ato janë si më poshtë:

"Besoni të pamundurën dhe mund të bëni të pabesueshmen."

"Mendo në Përmasa të Mëdha"

"Mendo dhe Pasurohu"

Ndoshta edhe juve që tani po lexoni këto tituj do të ju japin një syçelësi dhe shpresoj shumë të jetë ashtu!

Po pse i Përmenda, sepse sa e rëndësishme është që në kohë të duhur ti dëgjoni fjalët e duhura.

Fjalët mund të na gëzojnë, hidhërojnë, mashtrojnë, begatojnë. Si të bëni ju dallimin e fjalëve të vërteta dhe atyre fallco.

Si duhet të përdorim fjalët për të bërë vetëm mirë për të tjerët dhe për veten dhe si të dallojmë fjalët mashtruese... për këtë do të flas më gjërësisht në këtë Konferencë.100% Online

Klikoni përmes përmbajtjes së kursit tërheqës dhe shumë të fuqishëm.100% vetë-mësim

Fillimi i menjëhershëm: studioni kur, ku dhe sa shpejt dëshironi.

-Mësoni një aftësi të re

Me seanca të të nxënit kompakt, ju do të mësoni një aftësi të re më shpejt se kurrë.


-Merrni certifikatën tuaj

Shkarkoni certifikatën tuaj personale pas përfundimit të këtij kursi.

Kurseni 87% në këtë kurs tani:

nga 74€

9.97€"Ne nuk mund të ndryshojmë Botën pa ndryshuar Veten." Observoja Situatën Botërore, jo vetëm atë të vendit ku jetoj sepse mendimi negativ pushtoi gjithë botën TONË! Ktheva kohën 7 Mars 2020 kur realizova "Seminarin e Ëndërrave" një Seminar të cilin kush e dëgjon nuk ju beson veshëve as syve, sepse aty shfaqim shumë përvoja jetësore dhe ju shpëtojmë nga shumë truqe që na bën jeta dhe njerëzit përreth... Po pse e përmenda këtu sepse aty në atë Semianar qëllimi im ishte që pjesmarësit të largohen nga Zona Konfore, por se mbas kësaj e Gjithë Bota do të dalë nga Zona Konfore këtë se dija atëherë... dhe ajo ndodhi... Kur flas në Seminar ose kur bëj një Konferencë si kjo unë nuk mundem as edhe një shkronjë ta shkruaj pa qenë e Udhërëfyer që të ndaj me ju të vërtetën dhe të duhurën. Ajo që karakterizon udhëtimin tim është qëllimi i pastër dhe nëse nuk është ashtu mua më mbyllet mendja, duart, goja dhe nuk kam asnjë ide. Kur idetë vijnë nga Intelegjenca e Palimituar dhe janë të pastërta atëherë vijnë edhe informacionet e duhura që duhet ti ndaj me ju. Por pa marrë parasysh çfarë unë shkruaj në prezentimin tim të Seminarit, kur flas para jush vijnë fjalët e duhura të cilat juve do të zgjojnë te ju aftësitë që ju i keni.

"Si lindi Ideja e kësaj Konference." Ideja lindi nga observimi i çdo detaji të gjendjes të cilën e kalojmë, dhe si të bëhemi më shumë persona që e dijnë atë që ne kemi mësuar dhe si të bëheni ju ata që do ti udhërëfeni të tjerët nga një jetë më e qetë dhe më harmonike. Sepse Bota e re do të ketë nevojë për Lider që njohin këtë informacion në thellësi, dhe do të thireni në Udhëheqje të njerëzve. Por së pari duhet të mësoni të udhëhiqni veten në këtë proces, pastaj familjen tuaj pastaj rrethin ku jetoni e pastaj varësisht çfarë synimesh keni. Çdo gjë mund të arrini nëse jeni këmbëngulës që të veproni me atë që do të mësoni...


"Si u detyrova të mësoj gjithçka me internetin- këtë teknologji pa të cilën nuk mund të mbijetojmë në këto kohëra." Edhe para 17 vitesh kur kishim biznes në Kampin Gjerman të Natos në Tetovë ne kishim një Internet Kafe ku vinin ushtarët luanin apo flisnin me familjarët e tyre. Vazhdimisht mësoja për këtë gjë të re që ishte atëherë dhe njerëzit që më shikonin mendoni se unë luaja lojëra, dhe më thonin u knaqe duke luajtur në internet, u knaqe duke luajtur në internet... Ndërsa unë punoja e hulumtoja, e njëjta vazhdon edhe sot, sa nga ju keni sfida me teknologjinë e re dhe e keni të vështirë ta mësoni këtë gjë të epokës së re. Edhe doni të ndryshoni edhe nuk bëni asgjë për të ndryshuar...Në këtë konferencë do të jua shfaq si bëhet biznes në Internet dhe si të punoni duke qëndruar në shtëpi. Ata që do ti ndjekin hapat do të mësojnë diçka, ata që do të kërcejnë njëherë këtu e njëherë diku tjetër, asgjë sdo të ju ndihmojë por do ti çorientojë. Nuk ka diçka të tillë si sukses pa punë, vështirësi dhe sakrifica, nëse mendoni se kjo konferencë është për një sukses të menjëhershëm mos lexoni më poshtë dhe mos e merrni këtë material sepse nuk është për ju. Shkoni tek të tjerët që kanë premtime të tilla por jo këtu.... Po ju ,mund ta arrini të bëni pagë mujore të majme nëse mësoni atë që jua tregoj sepse ka anëtarë që e bëjnë një gjë të tillë dhe nësi i pyesni ata sa herë kanë dështuar ju as që do të merrni kohën të filloni sepse nuk doni asgjë të bëni dhe doni vetëm të ankoheni.

"Ne duam që ju të Fitoni." Ndoshta e keni dëgjuar fjalinë: "Shenja e një Fitimtari të Vërtetë është sepse ai do edhe të tjerët të fitojnë Gjithashtu.” Kjo është saktësisht ajo çfarë Avniu dhe Unë ndjejmë për JU. Ne duam që JU të FITONI! Dhe duam që të fitoni TANI Pse? Sepse numri juaj është lart. Ju jeni thirrur. Është KOHA JUAJ TANI!

"Ja Çfarë Do të Mësoni nga kjo Konferencë." Si ta vendosni veten në gjendjen mendore më pozitive para se të veproni, prezentoni, shisni me lehtësi absolute! Mënyrat e shpejta dhe të thjeshta për të rritur në mënyrë dramatike kreativitetin dhe zgjuarsinë tuaj. Si të merrni vendime të shkëlqyera dhe të dini se ato janë të sakta, para se të ndërmerrni veprime, pa pushim. Pyete veten: A mendon se është e mundur të bëhesh milioner ose qenie njerëzore e suksesshme nëse nuk je në gjendje të marrësh vendime të mira mbi një bazë të qëndrueshme? Më besoni, kjo është një nga thesaret e fshehura që duhet të zbulohet në këtë konferencë që ASKUSH TJETËR NUK JU MËSON Si të hiqni dorë nga mënyra e jetesës së zvarritjes dhe të hipni në Trenin e Veprimit Ndiqni për pjesën tjetër të jetës tuaj! Si të shpëtoni veten nga çdo negativitet për veten tuaj - ose të bllokoni atë që ju drejtohet nga të tjerët! Si ta shndërroni trurin tuaj në një makinë krijuese të parave që krijojnë ide! Ne vendosëm tarifën e hyrjes në 74 Euro kur e vendosëm këtë ngjarje. Por ju nuk do të paguani atë shumë. Ju mund të merrni regjistrimet e plota të kësaj ngjarje edhe në audio, , të dorëzuar menjëherë pas konferencës në emailin tuaj, Mund të lëvizni drejt fluturimit në qiell me liri të plotë. Zgjedhja është e juaja. A do të merrni një vendim të mençur TANI dhe të merrni këtë konferencë që ndryshon jetën, duke përdorur kuletat për tarifën e treguar më lart? Bëni vendimin tuaj TANI dhe ndryshoni jetën tuaj për MË MIRË. sinqerisht, Mimoza Thaqi P.S. Ne jemi të sigurt që do të habiteni me të gjitha informacionet tepër të vlefshme që do të mësoni nga këto regjistrime. Avniu dhe unë mezi presim t'ju ndihmojmë në çdo mënyrë që dimë si!


Forma tjera të pagesës:

1.Me Paypal, mund të dërgoni 9.97 Euro në emailin:

2.Me pagesë bankare:

BENEFICIARY: Company name: SUN AND STARS DOO

Address: UL GOSTIVARSKA BR 37

Acc. No. : 0270100325427

IBAN: MK07300701003254220

BENEFICIARY'S BANK:Komercijalna banka AD SkopjeUl. Orce Nikolov br.3, 1000 Skopje, Macedonia

BIC/SWIFT CODE: KOBSMK2XTEB

3.Me Money Gram ose RIA në emër të Mimoza Thaqi Tetovë Maqedoni:

4. Me Kartelë Bankare në linkun: Kliko këtu

Kujdes me pikën e mëposhtme:

1. Kryeni pagesën

2. Fotografoni ose skenoni dokumentin e pagesës

3. Dërgoni në email: mimoza88@yahoo.com fotografinë e pagesës!

4. Pastaj ju dergohet konfirmimi dhe linku i videos live.

Ju faleminderit.

Për çdo pyetje na kontaktoni në email: mimoza88@yahoo.com

84 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page