Unë kam qenë, tek ju, në ju, në laditë dhe uljet tuaja, në sukseset dhe dështimet tuaja....

Unë kam qenë, tek ju, në ju, në laditë dhe uljet tuaja, në sukseset dhe dështimet tuaja, në miqtë dhe armiqtë tuaj, në mëkatet dhe arsyetimet e shtremëruara, në ikjen tuaj dhe përballijen tuaj, une ju lash të hypni atje lartë që kur të bini poshtë të vijni përsëri tek unë, të përuleni dhe të pendoheni të luteni dhe ndërgjegjësoheni.

Unë jam i Gjithëfuqishmi, Shpirti, Kauza animuese e qenies suaj, e gjithë jetës, e të gjitha gjallesave, të dukshme dhe të padukshme. Nuk ka asgjë të vdekur, sepse unë, jam gjithçka që ka.

Unë jam i pafund dhe plotësisht i pakufizuar; Universi është Trupi im, gjithë Inteligjenca atje buron nga Mendja ime, e gjithë Dashuria atje ka rrjedhë nga Zemra ime, e gjithë Fuqia atje është, është vetëm Vullneti im në veprim, unë jam ZOTI JUAJ, që ju bëj të më kërkoni në gjithçka dhe të më gjeni në asgjë.☺️
0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌