Një mësim për faljen nga: Louise Hay

Unë shpesh i pyes klientët, "A do të dëshironit të keni të drejtë apo do të ishit më të lumtur?" Të gjithë kemi mendime se kush kishte të drejtë dhe kush ishte i gabuar sipas perceptimeve tona, dhe të gjithë mund të gjejmë mënyra për të justifikuar ndjenjat tona. Ne duam të ndëshkojmë të tjerët për ato që na bënë; megjithatë, ne jemi ata që drejtojmë histori pa pushim në mendjet tona.

Është marrëzi për ne që të ndëshkojmë veten në të tashmen sepse dikush na lëndon në të kaluarën.

Për të lëshuar të kaluarën, ne duam të jemi të gatshëm të falim, edhe nëse nuk dimë si. Falja do të thotë të heqësh dorë nga ndjenjat lënduese dhe thjesht të lëni të gjithë gjërat. Një gjendje e jofaljes në të vërtetë shkatërron diçka brenda vetes. Louise Hay
183 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌