top of page
2023.PNG

Ushtrimi nr 16. Sfida 21-ditore per te dashur dhe pranuar veten.


Shërimi i marrëdhënieve tuaja.


Sot mësoni rreth lëshimit të një dashurie të vjetër, shërimit të një marrëdhënie të prishur dhe kërkimit të një dashurie të re. Falja është shërimi mrekulli që të gjithë kemi kërkuar. Ndoshta ndiheni shumë më të lehtë dhe më të bukur sot. Festoni lirinë tuaj dhe rrethohuni me dashuri. Në të vërtetë, dashuria është tema jonë për sot.


Ju mund të dëshironi të lëshoni një dashuri të vjetër ose të shëruar një marrëdhënie të prishur, ose ndoshta jeni duke kërkuar një dashuri të re. Unë dua që ju të shikoni në pasqyrën tuaj tani. A e shihni atë person të mrekullueshëm dhe të dashur duke ju kthyer? Ky është personi më i rëndësishëm që njihni: vetvetja!


Nëse doni të shëruar një marrëdhënie, marrëdhënia e parë që duhet të përmirësoni është ajo që keni me veten tuaj. Pse dikush dëshiron të jetë me ty nëse je

nuk dua te jem me ty? Kur jeni të kënaqur me veten, atëherë të gjitha marrëdhëniet tuaja të tjera gjithashtu përmirësohen.


Një person i lumtur është shumë tërheqës për të tjerët. Nëse jeni duke kërkuar më shumë dashuri, atëherë duhet ta doni më shumë veten. Asshtë aq e thjeshtë sa ajo. Kjo do të thotë pa kritikë, pa u ankuar, pa fajësuar, pa rënkuar dhe pa zgjedhur të ndjeheni të vetmuar. Do të thotë të jesh shumë i kënaqur me veten në momentin e tanishëm dhe të zgjedhësh të mendosh mendime që të bëjnë të ndihesh mirë tani.


Nuk ka një mënyrë për të përjetuar dashurinë, sepse të gjithë e përjetojnë atë në mënyra të ndryshme. Që disa prej nesh të përjetojnë vërtet dashuri, duhet të ndiejmë dashuri

përmes përqafimit dhe prekjes. Të tjerët duhet të dëgjojnë fjalët të dua. Akoma të tjerët duhet të shohin një demonstrim dashurie, siç është një dhuratë me lule. Shpesh mënyra jonë e preferuar për të marrë dashuri është mënyra se si ndihemi më rehat duke e demonstruar atë në këmbim.


Unë sugjeroj që të përdorni pasqyrën tuaj dhe të punoni për ta dashur veten vazhdimisht çdo ditë. Thoni pohimet tuaja të dashura çdo moment që mundeni. Demonstroni dashurinë në rritje që keni për veten tuaj. Drejtohuni me romancë dhe dashuri. Përkëdhel veten. Tregoni vetes sa të veçantë jeni. Jeta gjithmonë pasqyron te ne ndjenjat që kemi brenda.


Ndërsa zhvilloni ndjenjën tuaj të brendshme të dashurisë dhe romancës, personi i duhur për të ndarë ndjenjën tuaj të intimitetit në rritje do të tërhiqet nga ju si një magnet.

Nëse doni të kaloni nga të menduarit e vetmisë në të menduarin e përmbushjes, atëherë duhet të krijoni një atmosferë të dashur mendore brenda dhe rreth jush. Lërini të zbehet çdo mendim negativ për dashurinë dhe romancën.


Në vend të kësaj, mendoni për ndarjen e dashurisë, miratimit dhe pranimit me këdo që takoni. Kur ta doni vërtet atë që jeni, do të qëndroni të përqendruar, të qetë dhe të sigurt, dhe marrëdhëniet tuaja në shtëpi dhe në punë do të jenë të mrekullueshme. Do ta gjeni veten duke reaguar ndryshe ndaj njerëzve dhe situatave.


Çështjet që dikur ishin mjaft të rëndësishme për ju nuk do të duken më aq thelbësore më. Njerëz të rinj do të hyjnë në jetën tuaj dhe ndoshta disa të vjetër do të zhduken. Kjo mund të jetë e frikshme

në fillim, por gjithashtu mund të jetë freskuese dhe emocionuese. Mos harroni: kur mendoni mendime të gëzueshme, do të jeni një person i lumtur. Të gjithë do të dëshirojnë të jenë me ju dhe të gjitha marrëdhëniet tuaja do të përmirësohen

dhe lulëzojnë.


Le të pohojmë: Thellë në qendër të qenies time është një pus i pafund dashurie. Une jam dashuri.


Ushtrimi i punës së pasqyrës së ditës suaj 16.

1. Kthehuni në mësimin tuaj për punën në pasqyrë nga Dita 2.

2. Qëndroni para pasqyrës tuaj.

3. Shikoni thellë në sytë tuaj dhe thoni këto pohime: Unë ju dua. Une vertet te dua.

4. Duke përdorur emrin tuaj këtë herë, shikoni thellë në sytë tuaj dhe thoni, Unë të dua, [Emri]. Une vertet te dua. Këto pohime ia vlen të përsëriten pa pushim.

5. Nëse keni probleme në marrëdhëniet tuaja, shikoni në sytë tuaj, merrni frymë thellë dhe thoni, unë jam i gatshëm të çliroj nevojën për marrëdhënie që nuk më ushqejnë dhe nuk më mbështesin. Përsëriteni këtë pesë herë në pasqyrë dhe sa herë që e thoni, jepini më shumë kuptim. Mendoni për marrëdhënie specifike siç i thoni.


Fuqia është brenda jush: Ushtrimi i ditarit tuaj ditën 16.

1. Në ditarin tuaj, shkruani se si e keni përjetuar dashurinë si fëmijë. A i vëzhguat prindërit tuaj duke shprehur dashuri dhe dashuri? Jeni rritur me shumë përqafime? Në familjen tuaj ishte fshehur dashuria prapa luftimeve, të qarave apo heshtjes?

2. Shkruani dhjetë pohime të dashurisë dhe praktikojini ato para pasqyrës suaj. Këtu janë disa shembuj: Unë jam i denjë për dashuri. Sa më shumë i hapem dashurisë, aq më e sigurt jam. Sot mbaj mend që jeta më do. E lë dashurinë të më gjejë në kohën e përsosur.

3. Shkruani dhjetë gjëra që ju pëlqen të bëni. Zgjidh pesë dhe bëji ato sot.

4. Merrni disa orë dhe përkëdhelni veten: blini vetes lule, trajtojini

veten në një vakt të shëndetshëm, tregoni vetes se sa të veçantë jeni.

5. Përsëriteni Hapin 3 çdo ditë këtë javë!


Zemra juaj mendoi për ditën 16: Unë jetoj në një rreth dashurie.

Mbështilleni familjen tuaj në një rreth dashurie, pavarësisht nëse anëtarët e familjes po jetojnë apo jo. Zgjeroni rrethin për të përfshirë miqtë tuaj, të dashurit tuaj, bashkëpunëtorët tuaj, të gjithë nga e kaluara juaj dhe të gjithë njerëzit që dëshironi të falni por nuk dinë si. Konfirmoni që keni marrëdhënie të mrekullueshme, harmonike me të gjithë, me respekt dhe kujdes nga të dy palët. Dije që mund të jetosh me dinjitet, paqe dhe gëzim. Lëreni këtë rreth dashurie të mbështjellë të gjithë planetin, dhe lëreni zemrën tuaj të hapet në mënyrë që të keni hapësirë brenda jush për dashuri të pakushtëzuar.


Ketu eshte i gjithe ushtrimi, nuk do te ju dergohet me ne email qe te mos keni sfida.Ky eshte ushtrimi Dita e 16, qe e fillojme neser.


Ushtrimi tjeter do te postohet neser ne oren 21:00.


Shume suksese!227 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page