top of page
2023.PNG

Ushtrimi nr 18. Sfida 21-ditore per te dashur dhe pranuar veten.

Marrja e prosperitetit tuaj.


A jeni magnet për mrekulli, para, prosperitet dhe bollëk? Sot ju mësoni se si mund të jeni kur hapni veten për të marrë. Kjo është një kohë e mirë për t'u kthyer dhe për të parë shënimet që keni shkruar në ditarin tuaj kur e keni filluar këtë kurs.


A e shihni sa keni mësuar? Mundet e shihni sa më rehat jeni duke thënë pohimet tuaja para pasqyrës? Ju jeni një magnet për mrekulli!

A besoni se jeni gjithashtu një magnet për para, prosperitet dhe bollëk? Ka kaq shumë bollëk në botë që vetëm ju pret përjetojeni atë. Ka më shumë para sesa mund të shpenzonit ndonjëherë. Ka më shumë gëzim sesa mund ta imagjinonit ndonjëherë. Ka më shumë njerëz sesa mund të takonit ndonjëherë.


Nëse e kuptonit plotësisht këtë, do ta kuptonit se mund të keni gjithçka që keni nevoja dhe dëshira. Fuqia brenda nesh është e gatshme të na japë ëndrrat tona më të këndshme dhe të mëdha, bollëk në një çast. A jeni i hapur për ta marrë atë? Nëse doni diçka,

Universi nuk thotë, "Unë do të mendoj për të." Ajo me lehtësi përgjigjet dhe e dërgon atë, sidoqoftë, duhet të jeni të hapur dhe të gatshëm për ta marrë atë.Kam vërejtur se ndonjëherë kur njerëzit vijnë në leksionet e mia, ata ulen me

krahët të palosur nëpër gjoks. Si do të lejojnë ata të hyjnë brenda? Eshte

një gjest i mrekullueshëm për të hapur krahët në mënyrë që Universi të vërejë dhe

përgjigjet.


Unë ju ftoj ta bëni atë tani. Çohu, hap krahët dhe thuaj, unë jam

e hapur dhe pranuese për të gjitha të mirat dhe bollëkun në Univers. Tani bërtisni

nga çatitë që të gjithë të dëgjojnë!

Mirëqenia mund të nënkuptojë shumë gjëra - para, dashuri, sukses, rehati, bukuri,

koha, njohuritë.


Ju krijoni prosperitet duke folur dhe menduar për bollekun tuaj.

Ju nuk mund të krijoni prosperitet duke folur ose duke menduar për mungesën tuaj.

Kur përqendroheni në mungesë, kjo krijon vetëm më shumë mungesë. Mendimi i varfërisë sjell më shumë varfëri. Të menduarit e mirënjohjes sjell më shumë bollëk.


Puna juaj me pasqyrë është një mjet shumë i fuqishëm që do të ndihmojë në sjelljen e më shumë prosperiteti në jetën tënde. Kur lejoni që bollëku i Universit të rrjedhë përvojat tuaja, ju mund të merrni gjithçka që dëshironi. Gjithë sa duhet është praktikë dhe pasqyra juaj!

Çfarëdo që të jepni ju kthehet.


Gjithmonë. Nëse merr nga jeta, atëherë jeta do të marrë nga ju. Esshtë kaq e thjeshtë. Ju mund të ndjeni se nuk vidhni, por

po numëroni kapëse letre dhe pulla që po merrni në shtëpi nga zyrë? A jeni një person që vjedh kohën ose u heq respekt të tjerëve?


Të gjitha këto gjërat po i tregojnë Universit, "Unë me të vërtetë nuk e meritoj të mirën në jetë. me duhet te vjedh atë, vjedh atë. ” Jini të vetëdijshëm për besimet që mund të bllokojnë rrjedhën e parave dhe prosperitetit në jetën tënde. Pastaj përdorni punën tuaj në pasqyrë për të ndryshuar ato bindje dhe për të krijuar të reja, të menduarit e bollshëm.


Gjëja më e mirë që mund të bëni nëse keni probleme me paratë është zhvillimi i të menduarit mbi prosperitetin.

Ka dy pohime prosperiteti që kam përdorur për shumë vite që funksionojnë

mirë për mua ata do të punojnë edhe për ju. Ato janë: Të ardhurat e mia janë vazhdimisht

në rritje dhe unë prosperoj kudo që të kthehem.


Kur diçka e mirë të vijë në jetën tënde, thuaj Po! tek ajo Hapni veten për të

duke marrë të mirën. Thuaj po! në botën tënde. Mundësitë dhe prosperiteti do

rritet njëqindfish. Një herë në ditë, qëndroni me krahët hapur dhe thoni

me gëzim: Unë jam i hapur dhe pranues ndaj gjithë bollëkut në Univers. Falenderim ti, jeta. Jeta do të të dëgjojë dhe do të përgjigjet.


Le të pohojmë: Jeta furnizon të gjitha nevojat e mia me bollëk. Unë i besoj jetës.


Ushtrimi i punës së pasqyrës së ditës tuaj 18

1. Sot puna juaj pasqyre do të përqendrohet në marrjen e prosperitetit tuaj.

Çohu me krahët e zgjatur dhe thuaj: Unë jam i hapur dhe i pranueshëm.

Gjithcka mire.

2. Tani shiko në pasqyrë dhe thuaje përsëri: Unë jam i hapur dhe i pranueshëm për të gjithë

mirë. Lërini fjalët të rrjedhin nga zemra juaj: Unë jam i hapur dhe pranues i të gjithëve

mirë

3. Përsëriteni këtë pohim edhe dhjetë herë.

4. Vini re se si ndiheni. A ndiheni të çliruar? Bëni këtë ushtrim çdo mëngjes

deri në fund të kursit tuaj të punës në pasqyrë. Ashtë një mënyrë e mrekullueshme për t’u rritur

ndërgjegjja juaj e prosperitetit.


Fuqia është brenda jush: Ushtrimi i ditarit tuaj të ditës 18

1. Cilat janë bindjet tuaja rreth parave? Kthehuni te pasqyra. Shikoni në sytë tuaj dhe thoni: Frika ime më e madhe në lidhje me paratë është [plotësoni frikën tuaj]. Shkruaj poshtë përgjigjes tuaj dhe pse ndiheni kështu.

2. Çfarë keni mësuar rreth parave si fëmijë? Si trajtoheshin financat

familja jote? Si i trajtoni paratë tani? Shkruaji mendimet e tua.

A shihni ndonjë model?

3. Tani bëni një ditar për ta zhvendosur veten në të menduarit e prosperitetit. Shkruaj

poshtë se si do të ishte të kishe të gjitha gjërat që gjithmonë ke dashur.

Cilat do të ishin ato? Si do të dukej jeta juaj atëherë? Ku do

ti udheton? Çfarë do të bënit? Ndjeje. Shijoje. Jini krijues dhe argëtohuni.


Zemra juaj mendoi për ditën 18

E di që jam një me gjithë jetën. Unë jam i rrethuar nga dhe i përshkuar me

Urtësi te pafund. Prandaj, unë mbështetem plotësisht në Univers për të mbështetur mua në çdo

mënyrë pozitive. Gjithçka që mund të më duhej ndoshta është tashmë këtu duke më pritur.

Ky planet ka më shumë ushqim sesa unë mund të haja. Ka më shumë para sesa mund të shpenzoja ndonjëherë. Ka më shumë njerëz sesa mund të takoja ndonjëherë. Ka më shumë dashuri sesa mund të përjetoja. Ka më shumë gëzim sesa mund të them madje imagjinoni, Kjo botë ka gjithçka që kam nevojë dhe dëshirë. Eshtë e gjitha e imja për t'u përdorur dhe për të eshte Mendja e Pafund, Inteligjenca e Pafund, gjithmonë më thotë po.

Pavarësisht se çfarë zgjedh të besoj, mendoj apo them, Universi gjithmonë thotë po.

Unë nuk e harxhoj kohën time në mendime negative ose në tema negative. Unë zgjedh të shoh veten dhe jetën në mënyrat më pozitive.

Unë them Po! deri te mundësia dhe prosperiteti. Unë them Po për të gjithë të mira. Unë jam një person që jeton në një Po. Bota, duke u përgjigjur nga një Po!

Unë jam mirënjohës që jam një me Urtësinë Universale dhe mbështetem nga Fuqia Universale.

Ketu eshte i gjithe ushtrimi, nuk do te ju dergohet me ne email qe te mos keni sfida.Ky eshte ushtrimi Dita e 18, qe e fillojme neser.


Ushtrimi tjeter do te postohet neser ne oren 21:00.


Shume suksese!248 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Mirvete Berisha
Mirvete Berisha
Mar 16, 2021

Mrekulli🌍🕊⭐

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page