top of page
2023.PNG

Ushtrimi nr 21. Sfida 21-ditore per te dashur dhe pranuar veten.


Të duash veten tani.

Përmes punës në pasqyrë, ju zbuloni se jeni perfekt ashtu si jeni dhe se ta duash veten mund të shërojë çdo problem.


Urime, të dashur! Kjo është dita e fundit e aventurës tuaj 21-ditore në

Punën me pasqyre. Ju ka sjellë më afër zbulimit të një prej thesareve më të mëdha

të jetës suaj - dhurata e dashurisë për veten tuaj.


Ky nuk ishte një udhëtim i lehtë, e di. Kishte disa gunga dhe pengesa qe te

Bllokuan përgjatë rrugës, por ti ke qëndruar me të. Jam shumë krenar për ty!

Gjatë gjithë këtij udhëtimi, ju keni përdorur punën tuaj në pasqyrë për t'ju ndihmuar te

shqyrtoni vetë-bisedën tuaj, qetësoni kritikun tuaj të brendshëm, falni ata që ju kanë lënduar,

lëni frikën e së kaluarës dhe lëshoni besimet e vjetra dhe modelet negative të mendimit.


Ne duke vepruar kështu, ju keni hapur një depo thesari brenda jush.

Dëshira ime për ju është të mbani mend gjithmonë se ka një gjë që shëron çdo gjë

problem, dhe kjo është të duash veten. Kur filloni ta doni veten më shumë secilen

ditë, është e mahnitshme se si jeta juaj do të përmirësohet.


Do të ndiheni më mirë. Ti do ta marresh punen që ju dëshironi. Ju do të keni paratë që ju nevojiten. Marrëdhëniet tuaja do përmirësohen, dhe ato negative do të shpërndahen dhe do të shfaqen të reja.Megjithëse e keni përfunduar këtë kurs, puna juaj e pasqyrës vetëm ka nisur. Eshtë diçka për ju që ta praktikoni çdo ditë.


Ju ka ngjarë shume te hasni më shumë gunga dhe madje edhe disa devijime ndërsa vazhdoni udhëtimin. Por do jesh gati. Ju do të jeni në gjendje të merrni veten, të shikoni në pasqyrën tuaj, dhe kujtojini vetes se ia vlen të dashuroni.


Ju jeni perfekt ashtu si jeni.

Ju i meritoni të gjitha të mirat në jetë. Ju jeni një magnet për mrekulli.

Mbaje pasqyrën tënde me vete. Vazhdoni ta kujtoni personin e bukur në kërkim përsëri tek ju që e doni këtë person me gjithë zemrën tuaj.


Le të pohojmë: Kur shpreh dashuri ndaj vetes dhe kujtdo që takoj, kjo dashuria më kthehet menjëherë!


Ushtrimi i Lojërave me Pasqyrën Dita juaj 21

1. Shko te pasqyra dhe shiko personin e bukur që të shikon prapa. Ngri

krahët tuaj dhe jepni vetes një gëzim të madh për të përfunduar këtë kurs. Thuaji këto

pohime: Të dua, e dashur. Une vertet te dua. Ti e bëre! Ti përfundove këtë kurs. Jam shume krenar per ty. Ju mund të bëni gjithçka që vendosni ne mendjen tuaj për të.

2. Merrni kohë për të shprehur mirënjohjen tuaj për të gjithë punën që keni bërë. Thuaj

këto pohime: Faleminderit që u varët atje. Ju faleminderit që jeni e hapur për të mësuar diçka të re. Une vertet te dua.

3. Bëni një angazhim për të vazhduar lojën tuaj në pasqyrë. Thuaj: Unë do të shoh ty

neser, te mrekullueshme. Ne do të diskutojmë fusha të tjera që unë do të doja të ndryshoja. Une

të dua. Ju ia vlen të dashuroni. Ju meritoni vetëm më të mirën.


Fuqia është brenda jush: Ushtrimi i ditarit tuaj të ditës 21

1. Rishikoni ditarin tuaj që nga fillimi i kursit. Kaloni nëpër secilin

mësim dhe përgëzojeni veten për të gjithë punën që keni bërë.

2. Shkruani fushat ku keni përparuar më shumë. Shkruaj disa nga problematikat, fushat ku mund të përdorni më shumë punë.

3. Kthehuni dhe përsëritni mësimet në të cilat mendoni se keni nevojë për më shumë udhëzime

nga pasqyra juaj.

4. Nëse ju pëlqen, ndani komentet tuaja në lidhje me këtë kurs në faqen time në Facebook,

5. Tani shkoni të luani me fëmijën tuaj të brendshëm!


Zemra juaj mendoi për ditën 21: Ne të gjithë jemi pjesë e nje harmonike.

Mos harroni: ju jeni pjesë e një komuniteti njerëzish në të gjithë globin që janë

duke punuar për ta bërë këtë një botë më të mirë. Ne kemi ardhur së bashku në këtë kohë sepse ka diçka që duhet të mësojmë nga njëri-tjetri. Eshtë e sigurt për ne të punojmë

duke dashur veten në mënyrë që të mund të përfitojmë dhe të rritemi nga kjo përvojë. Ne

zgjodhem të punojmë së bashku për të krijuar harmoni në marrëdhëniet tona dhe në çdo fushë të jetës sonë.

Veprimi i drejtë hyjnor po na drejton çdo moment të ditës. Themi të drejtën

fjalët në kohën e duhur, ndjekin drejtimin e duhur të veprimit në çdo kohë. Secili

personi është pjesë e tërësisë harmonike.

Ekziston një përzierje hyjnore e energjive ndërsa ne punojmë me gëzim së bashku,

mbështetjen dhe inkurajimin e njëri-tjetrit në mënyra që janë përmbushëse dhe

prodhuese. Ne jemi të shëndetshëm, të lumtur, të dashur, të lumtur, të respektueshëm, mbështetës dhe të aftë, ne paqe me veten dhe me njeri-tjetrin. Kështu qoftë, dhe kështu është.305 views3 comments

3 Comments


Mirvete Berisha
Mirvete Berisha
Mar 18, 2021

😘faliminderit e dashure mua me ka ndodhure nje realizim i nje deshire qe kom pas prite per nje vit

Like
Replying to

të Lumtë

Like

Diana Bellanica
Diana Bellanica
Mar 17, 2021

Dori te duam pa mase⭐ Je Drita jone☀️❤💝💋

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page