top of page
2023.PNG

Vetëm edhe 7 ditëMundësi për Trajnimin" TRAJNER MOTIVUES"

Vetë-mësim. Ky është grupi 2 Grupi 2 është vetë mësim-Nuk ka seminar live dhe as webinar live por vetëm Videot e Kursit. Do të keni mundësi të shikoni videon e Kursit përfundimtar- Në Video dhe të chertifikoheni pasi ti përfundoni Testimet.

JAVA 1: HYRJE NË FUSHËN EMOCIONUESE TË TRAJNIMIT-PËR MOTIVIM JAVA 2: KOMUNIKIMI NEVOJA E SHEKULLIT TË RI JAVA 3: ÇELËSAT PËR MBRETËRINË E KOMUNIKIMIT JAVA 4: TË ZGJIDHNI FJALËT QË PËRDORNI JAVA 5: KOMUNIKIMI NJË NË NJË JAVA 6: KOMUNIKIMI PA FJALË -GJUHA E TRUPIT-
44 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page