TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Vuajme pse pasi u martuam nuk jane me ato ndjenja qe ishin dikur.

Mimoza Taqi

May 5, 2016 at 4:35 PM · Tetovë ·


Sa shume vuajme per gjerat qe nuk mund ti ndryshojme!

Vuajme pse nuk ndalem kohen ne te kaluaren qe gjerat qe atehere ndodhen te ishin pergjithmone( momentet e bukura te dashurise)

Vuajme pse pasi u martuam nuk jane me ato ndjenja qe ishin dikur. Vuajme pse njerezit u sollen keq me ne. Vuajme pse te tjeret jane negativ me ne!

Tani nese kthehesh ne ate te kaluar kur ka qene TANI! Valle atehere ke jetuar ne TANI...apo edhe atehere me shume je fokusuar te frika mos e humbish dashurine...? Çdo gjë ndodh sot...ska te kaluar apo te ardhme...çdo gjë ndodh TANI..ne kete moment! TANI ne kete moment fokusohu te duash veten, te pranosh veten, e te falesh veten. Dhe duke vendosur ne Imagjinate ndjesine qe do te ndiesh perseri qe eshte e bukur ajo do te ndodh perseri! Dhe jeta juaj fillon te ndryshoje si me magji <3 #iampowercom


Bëhu sot Pjesë e Iam Power

Shkruani te dhenat e juaja këtu që të ju kontaktoj stafi jonë për ofertat speciale:

Apliko Sot


Boshëllëku më i madh në jetë është mes asaj që din dhe bën. Bob Proctor


P.S.: Nëse ajo që din dhe bën ka shumë dallime bëju pjese e trajnimeve tona ta kuptosh pse e bën këtë.

Apliko Sot


216 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌