top of page
2023.PNG

WEBINAR FALAS“MENDIMI NEGATIV, VIRUSI NR. 1 NË PLANET .”

WEBINAR FALAS “MENDIMI NEGATIV, VIRUSI NR. 1 NË PLANET .” 9 Janar 2021

ORA 8:00PM FALAS

"Nuk ka asgjë ose të mirë ose të keqe, por të menduarit e bën atë të tillë." -Uilliam Shekspir

Të menduarit negativ i referohet një modeli të të menduarit negativisht për veten dhe mjedisin tënd. Ndërsa të gjithë përjetojnë mendime negative herë pas here, mendimi negativ që ndikon seriozisht në mënyrën e të menduarit për veten dhe botën sepse mendimi negativ eshte mendimi kontaminues me i madh ne planet.


Të sfidosh mendimin negativ nuk është as e thjeshtë dhe as e lehtë, por me durim dhe punë të palodhur, është mjaft e kënaqshme të jesh në gjendje të merresh me të.


Lajmi i mire eshte se ne jemi zoterues te mendimeve tona dhe ne kemi fuqine qe ti komandojme mendimet tona. Mendimet negative mund te ndryshojne nese ne vendosim te punojme me to dhe te ndryshojme gjerat ne perditshmerine tone… per keto dhe me shume informacione dhe hapa si ti largoni mendimet negative nga mendja juaj do te shifemi neser ne Webinarin e radhes ne Zoom ne oren 20:00.


Webinari do te udhehiqet nga Nertila Zaranjaku dhe Marsida Toptani.


Per regjistrim klikoni ne linkun...619 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page