top of page
2023.PNG

Webinar Online- ZOOM-TOP SEKRET. ( eshte falas por vetem per anetaret niveli 1,2,3,4)

Webinar Online- ZOOM-TOP SEKRET.

E shtune 27.02.2021 ora 20:00

Vetëm për anëtarët e Iam Power ( eshte falas por vetem per anetaret niveli 1,2,3,4)

Ku do te flitet per te verteten e cila eshte ne siperfaqe por ju nuk e shikoni, dhe vertete ky webinar do te ju çliroje-te manifestoni ate qe ju bren me vite)

I ftojme gjithe anetaret qe duan te bashkengjiten linkun e rregjistrimit e kane ne Nivelin 1 ne Iam Power.

Regjistrimi ne zoom te behet me emer mbiemer dhe email me te cilin jeni aktiv ne Iam Power.

Nese nuk eshte keshtu nuk do te pranoheni ne zoom.

Shihemi ne Suksese

Klubi Juaj i Suksesit

Iam Power
178 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page