Webinari Falas: Jeni të mirë me veten fillon pas pak.

3 DHJETOR 2020

ORA

20:00

DORI TACI & NEY ZARA

SHIKONI WEBINARIN KËTU

Me shume përzemërsi


Dori Taci & Ney Zara

Anetare te nivelit 4 ne Iam Power


P.S : Në webinar do të jetë pjesëmarrëse dhe Mimoza Thaqi dhe do të mund ti bëni pyetje direkte.

496 views1 comment

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌