top of page
2023.PNG

Weekend në Bregdetin Shqiptar:"Let the sea set you free"2

Weekend në Bregdetin Shqiptar: "Let The Sea Set You Free-2"

20/21/22 Gusht 2021 2 nete 3 Ditë Full me Iam Power- Energjy Iam Power-Uikend në Bregdet Vendet mbushen shpejtë prandaj aplikoni tani: Në Ofertë përfshihet: 2 Netë Fjetje në Hotel 3 ditë trajnime Iam Power Mëngjesi Çadrat e Plazhit Trajnim 3 Ditor me teknikat më inovative për Arritje të Ëndërrave tuaja! Vendet jane shumë të limituara prandaj - vendosni dhe na shkruani menjëherë ka vetem edhe 10 dhoma te lira! Rradhen e parë ngelën shumë persona në pritje dhe nuk kishte vende të lira më Që të qëndroni në Hotelin ku do të jetë Mimoza Thaqi dhe trajnerët e Iam Power. Vendi dhe lokacioni do të bëhet i ditur vetëm për ata që rezervojnë!

Dëshironi "Një jetë më të mirë"! Doni të Jeni i shëndetshëm, i mirë dhe i ndërgjegjshëm shpirtërisht! Jeni të interesuar për zhvillimin personal dhe mirëqenien! Dëshira për të mësuar në lidhje me "Sekretet e Suksesit" dhe për të arritur qëllimet! Dëshironi të mësoni se si të përdorni Ligjin e Tërheqjes dhe "sekrete" të tjera për të manifestuar ëndërra!t Dëshironi të arrini prosperitet financiar, të krijoni pasuri dhe të jetoni me bollëk! Dëshironi paqen e brendshme, përmbushjen dhe lumturinë Jeni të interesuar të rrisni personalitetin, vetëdijen dhe ndriçimin tuaj personal! Jeni të interesuar të shoqëroheni me njerëz me të njëjtin mendim që janë pozitivë, të motivuar dhe të frymëzuar! Dëshironi më shumë nga jeta dhe dëshironi më të mirën që jeta mund të ofrojë! Dëshironi të jetoni një jetë të mbushur me "Pasion", gëzim dhe lumturi! Kush dëshiron të ketë "Argëtim" çdo ditë! Kush dëshiron fuqimisht të jetojë një jetë që ka "kuptim" dhe qëllim! Ejani në këtë uikend dhe përjeton Magjinë E Iam Power. Lejoni Detin të ju lirojë! "LET THE SEA SET YOU FREE"

"Let the sea set you free" Ky weekend është i disajnuar të ju lirojë nga shumë barra dhe energji të padëshiruara që i mbartni me vete dhe nuk shikoni qartë rrugën tuaj drejt lumturisë. Është i disajnuar nga brumi i mirësisë dhe madhështisë që ju jeni dhe ne e dijmë se pas këtij wekendi ju asnjëherë më nuk do të jeni të njëjtë!

20 Gusht 2021: Akomodim në Hotel, pushim, relaks në plazh. Pasdite-deri në perendim të diellit: Në Plazh-Mirëseardhje-meditim-relaks-ushtrime: Fillon trajnimi për lirimin tuaj nga pretendimi se jeni gjithçka tjetët përveç qenie të palimituara. Rezervoni vendin tuaj


Pas darke-hëna yjet deti dhe ju: Mblidhemi në plazh dhe qëndrojmë aty deri në orët e vona. Do të sqarohet së pari cilat janë shkallët e emocioneve , cila energji shfrytëzohet për të ju shtypur dhe cila për të vepruar. Ku secili nga ju do të diskutoj dhe shfaq në cilën fazë emocionale është me sinqeritet, i nxjer në siperfaqe çdo mendim negativ apo situatë me qëllim që të lirohet dhe mirëpres ato. Që të arrijmë së bashku pas 3 ditëve në energjinë e Paqës ku ju do të jeni në gjendje të shfrytëzoni 86-100% të energjisë suaj për veprim.

21 Gusht 2021: Ora 5:11- 8: 30- Në Plazh-meditim-lindja e diellit-relaks-ushtrime: Fillojmë me lirimet e rezistencëc dhe këtë pjesë do ta kuptoni sa e fuqishme është dhe sa të qartë do të jeni pas kësaj. Bëjmë ushtrimet, meditim të udhërëfyer dhe not. NDJENI Mrekullinë 10 ushtrime të thjeshta Rezervoni vendin tuaj


Ora 18:00- 20: 00-

Nata e veshjeve të bardha


Ora 21:00- 23: 00- Pas darke Në Plazh-ushtrime- lirime -hudhja e balonave të dëshirave, argëtim pa fundtë pafundësia.22 Gusht 2021: Ora 5:11- 8: 30- Në Plazh-meditim-lindja e diellit-relaks-ushtrime-not: Ushtrime të Frymëmarrjes Një ilaç efektiv në situata stresuese Vazhdojmë me metodat e lirimit-deri te paqja:Qëndrim relaks në plazh deri pasdite kur edhe përfundon trajnimi me mirupafshim në eventet e radhës... Shihemi në suksese dhe në plazhet më të bukura të botës Iam Power 2021 Siç po e shikoni nga eventi 1 ishte një përvojë që ngelet në kujtimet më të bukura të jetës, rilindni edhe njëherë, jetoni çdo çast sikur të ishti fëmijë. Numri i personave që mund të marrin pjesë është i limituar dhe vendet herën e parë u mbushën për 24 orë. Nëse doni të përjetoni Çlirimin total dhe të bëheni një person i lirë në brendi mundësia po ju troket për së dyti herë... Shihemi në Suksese dhe në Plazhet më të Bukura të Botës Mimoza dhe Avni Thaqi Iam Power 2021 Aplikoni Tani


144 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page