top of page
2023.PNG

WORKSHOP QËNDRIMI I DUHUR MENDOR JETO I PASURJETO I PASUR (1).png


Pse duhet të jeni në këtë workshop?

Besoj se ju keni ëndërra, dhe çdo ditë i bëni pyetje vetes si të arrij atë ëndërr?

Ndoshta shumë herë keni provuar dhe keni dështuar, dhe keni humbur besimin se ju mundeni! Por një gjë duhet të dini se çdo dështim i mëparshëm ju ka bërë gati për këtë hap- të merrni pjesë në këtë workshop.

Ky workshop do të ndryshojë percetimin tuaj, për ëndërrën tuaj dhe ju do të riktheni motivin për të vazhduar deri në suksese.

  1. Nuk bëj workshope dhe seminare vetëm pse duhet ti bëj, por sepse ajo që ndodh në jetën time është e lidhur drejpërdrejt me vendimin që unë marr kur bëj një seminar. Atë energji që më ndihmon mua dua të ndaj me ju.

  2. Këtë rradhë do të ndaj me ju disa teknika të mendimit, disa modele të energjisë të cilat do të ndryshojnë aurën tuaj sa i përket pasurisë që ju posedoni.

  3. Cila është pasuria juaj? Ju keni një trup i cili do të jetë i shëndetshëm dhe të përdor paratë për të bërë vetëm mirë, ju keni një mendje e cila do të ushqehet me informacione të bukura dhe ju keni një shpirt i cili do të udhëheqet nga dashuria dhe e gjithë kjo përfshinë harmoninë që ju merritoni në këtë jetë. Pranadaj unë them se mungesa e disa përbërësve esencial nuk ju lejon juve të ecni përpara.

  4. Qëndrimi i duhur mendor

Ndryshoni qëndrimin tuaj ndaj biznesit.Mos e kërkoni atë.

SHIH TASHMË MENDËRISHT TUAJËN DHE LEJO TË VIJË.


dollaret me duan muia.jpg
Bonus pas pjesmarrjes në seminar.

Librin Elektronik” Dollarët më duan mua”në PDF do të ju dërgojmë në emailBileta për anëtarët në Iam Power Niveli 3 dhe 4 është falas.

swiss.png


Bileta për pjesëmarrësit tjerët është 5 Euro, pagesa bëhet në hyrje.

Vendi: Swiss Diamond Prishtinë

Ju lutem rregjistrohuni më poshtë që të merrni biletën, sepse saktësia juaj lidhur me çdo event të jetës suaj ka të bëjë shumë me suksesin tuaj.

Nëse nuk e keni biletën nuk mund të hyni në workshop.


Emri dhe Mbiemri *

First Name

Last Name

Email Adresa *

A jeni anetar i nivelit 3, 4 ne Iam Power? *

Çfarë doni të ndryshoni në jetë? *

Telefoni ( Mos perdorni shenjen +) *

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page