top of page
2023.PNG

WOW!!! KURSI PËR TRAJNER RIKTHEHET NË IAM POWER!
Iam Power vjen gjithmonë me suksese, gjithmonë me inovacion dhe arritje!


Para se të vazhdosh të lexosh më poshtë të sugjeroj që të ulesh, të rehatohesh dhe me kujdes ndiq gjithcka më poshtë do të të tregoj.


KURSI PER TRAJNER MOTIVUES - 2 është një event të cilin secili duhet ta ketë në jetën e tij! Nuk i dihet se kur dhe ku mund të ju duhet, por kur e keni një formim të tillë në mendjen dhe cv-në tuaj jeni gjithmonë një hap përpara.


Jeni një hap përpara klienteve, një hap përpara konkurenteve, një hap përpara publikut etj. Jeni gjithmonë në përparësi dhe, a nuk është kjo që duam të gjithë??


TE JEMI NË PËRPARËSI!Kursi për Trajner është një aktivitet që zhvillohet online, një kurs intensiv dhe i një kalibri shumë të lartë. Çdo kush mund të përfitojë nga ky event dhe cdo kush mund ta ndricojë jetën e tij me pjesëmarrjen në kursin për Trajner.


Nga komoditeti i shtëpisë tuaj, nuk ka asnjë pengesë mes jush dhe këtij trajnimi te fuqishëm pasi do ta ndiqni online dhe në cdo kohë që dëshironi! Do të merrni shumë këshilla se si të informoni, argëtoni dhe motivoni audiencën në veprim dhe si të përgatisni një fjalim motivues efektiv, të organizoni strukturën hap pas hapi të një fjalimi, të zhvilloni stilin tuaj të të folurit dhe më shumë. Do të mësoni se si të hapni një Kanal në Youtube dhe të bëni videot tuaja të para. Si të komunikoni me Audiencën dhe si ti tregoni Botës se çfarë profesioni keni.


Por nuk mbaron këtu. Këtu vetëm sa FILLOI.

Secili aplikant për këtë kurs përfiton Falas dhe si Bonus për jetën e tij si më poshtë vijon:


-Nivelin 1

-Nivelin 2

-Nivelin 3

-Nivelin 4

-Kursin 3 mujor për Trajner Motivues 1

-Akcesi i përhershëm


Dhe i bie që automatikisht të Kurseni në total 3000 Euro


Gjithçka që ju nevojitet është një pasion për të mësuar, një kuptim i mirë i gjuhës shqipe, numrat dhe IT, dhe të jeni mbi moshën 16 vjeç.


Dua tju uroj suksese por kjo është pak sepse jam e bindur se suksesi është i garantuar dhe do të shkëlqeni kur ju masteroni aftësite tuaja përmes këtij kursi të shkëlqyer!


Fillojmë së shpejti...ndaj gjeni informacionin që ju duhet në butonin më poshtë:Për cdo pyetje mos nguroni të na shkruani. Ne jemi në dispozicion që ti ndihmojmë të tjerët të ecin në jetë, ashtu sic ne po ecim me hapa të sigurtë dhe shumë të suksesshëm!Me dashuri dhe repsekt,

Iam Power Team


198 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Shpresa Ramadani
Shpresa Ramadani
Mar 10, 2022

❤️❤️❤️❤️❤️

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page