top of page
2023.PNG

Zgjohu dhe investo ne dije te fuqishme, qe te kthejne lumturi dhe gezim ne jete.

Askush se ben telefonaten qe ti duhet ta besh, askush se ben takimin qe ti duhet te besh, askush se lexon librin qe ti duhet ta lexosh, askush se degjon audio librin qe ti duhet ta degjosh, askush se ben vepren e mire qe ti duhet te besh, askush sta thote fjalen e mire qe ti duhet ta thuajsh.Askush se ben ben suksesin per ty JO, sepse ti se ben per vete!

E se di pse pret te koresh dicka qe se ke mbjellur?

Kush Shpiki kete ligj?


Apo mantrat e meditimit, qe nuk e dini as vete cfare thoni dhe i thoni, por me pak logjike te thjeshte do ti vendosni nje pikpyetje te madhe vetes suaj çfarë po bëni, kujt po i drejtoheni, cfare kuptimi ka ajo fjale e pakuptimte, qe ju e thoni cdo dite te jetes suaj?


Zgjohu dhe investo ne dije te fuqishme, qe te kthejne lumturi dhe gezim ne jete.

Nese ska asnje kuptim pse duhet ta thoni ju cdo dite?


Apliko TI per I AM POWER sepse je vetem TI qe vendos dhe ndryshon jeten tende.

Kliko mbi link per aplikim.275 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page