top of page
2023.PNG

ZOOMI TOP SEKRET!Deklaroni Fuqine Tuaj ne puntaten e 18. SONTE!


Pershendetje te dashur anetar ne Iam Power! Duke uruar qe kjo dite e mrekullueshme tju kete gjetur shume mire, dua tju jap nje njoftim fantastik!


Sonte, dite e premte me dt. 04.02.2022 ne oren 20:00 jemi drejtperdrejte ne zoom me puntaten e 18 te trajnimit me te fuqishem DEKLARONI FUQINE TUAJ!


KRIJIMI I BESIMIT ME QËLLIM eshte ajo e cila do te pasuroje jeten tuaj sonte!


“Gjithçka që kam parë më mëson të besoj te Krijuesi për gjithçka që nuk kam parë.” - RALPH WALDO EMERSON


Linkun e gjeni tek trajnimi ne webfaqen iampower.al dhe gjithashtu edhe ne emailin tuaj!Me shume dashuri, Mimoza & Iam Power Team


235 views0 comments

コメント


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page