Forum Comments

Ky është libri që duhet të lexoni patjetër këtë vjeshtë !
In Diskutime Pozitive
Zejnepe Muqaj
Aug 06, 2022
👏👏👏👏🙏🎉🌟🥰
0
0
Ti fiton kur refuzon të zihesh me njerëzit e vegjël.
In Diskutime Pozitive
Zejnepe Muqaj
Jan 20, 2022
👌🥰🏆
1
0
Jeto për të sotmen
In Diskutime Pozitive
Zejnepe Muqaj
Oct 29, 2021
Yes Drita💞🌟
1
0
Si te jetojmë ne te tashmen prezente?
In Diskutime Pozitive
Si te jetojmë ne te tashmen prezente?
In Diskutime Pozitive
Zejnepe Muqaj
Oct 25, 2021
Jeta 💞🌟
1
0
NDRYSHO VETEN, NDRYSHO JETËN
In Diskutime Pozitive
Zejnepe Muqaj
Oct 24, 2021
💞🙏🙋‍♀️
1
0
PËRCAKTONI QËLLIMIN
In Diskutime Pozitive
Zejnepe Muqaj
Oct 24, 2021
Buqqe💫💞
1
0
Ligji i suksesit ne gjashtëmbëdhjetë mësime
In Diskutime Pozitive
Zejnepe Muqaj
Oct 24, 2021
🌟🎉💫
0
0
Mirënjohja
In Diskutime Pozitive
Zejnepe Muqaj
Oct 21, 2021
🙏🌟🏆
1
0
SUKSESI ËSHTË NJË VENDIM PËR MË TEJ.
In Diskutime Pozitive
Zejnepe Muqaj
Oct 20, 2021
👏👏👏👏👏👏👏💝
2
0
Perdor forcen e dashurise
In Diskutime Pozitive
Zejnepe Muqaj
Oct 19, 2021
Bravo 💝🌟💎
1
0
Si ndryshoi jeta ime me Iam Power
In Histori Suksesi
Perceptimi    (Merr ate qe sheh)
In Diskutime Pozitive
Zejnepe Muqaj
Oct 17, 2021
👑💫💞
2
0
Duaje veten qe te duan te tjeret
In Diskutime Pozitive
Zejnepe Muqaj
Oct 16, 2021
🙏🌟💞
0
0
𝟏𝟓 afirmime 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐢𝐯𝐞, 𝐩ë𝐫 𝐭ë 𝐭ë𝐫𝐡𝐞𝐪𝐮𝐫 𝐛𝐞𝐠𝐚𝐭𝐢 𝐧ë 𝐣𝐞𝐭ë𝐧 𝐭𝐮𝐚𝐣
In Diskutime Pozitive
Zejnepe Muqaj
Oct 16, 2021
Jeni hyjnore Ney💞
2
0
TRAJNERE MOTIVUESE “𝗗𝗼 𝘁ë 𝗮𝗿𝗿𝗶𝘀𝗵 𝘁ë 𝗯ë𝘀𝗵 𝗱𝗶𝗰𝗸𝗮, 𝗩𝗲𝘁𝗲𝗺 𝗻ë𝘀𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗼𝗻 𝘀𝗲 𝗺𝘂𝗻𝗱 𝘁𝗮 𝗯ë𝘀𝗵 𝗮𝘁ë”
In Diskutime Pozitive
Zejnepe Muqaj
Oct 14, 2021
👏👏👏💗🌟
1
0
Cfarë do të thotë të jesh trajnere motivuese?
In Histori Suksesi
Zejnepe Muqaj
Oct 08, 2021
Je dashuri dhe motiv 💞👏🏆
2
0
SI TE NDRYSHOJME ZAKONET
In Diskutime Pozitive
Zejnepe Muqaj
Oct 01, 2021
Te lumt Jeta💝🌟👏
3
0
Fuqia e mendjes
In Diskutime Pozitive
Zejnepe Muqaj
Sep 29, 2021
Besa👏👏👏👏🌟
1
0