Pyetje të shpeshta

Si të abonohem në Iam Power Falas?


Për tu loguar në I am Power Falas ndiq çdo hap të përshkruar në videon më Poshtë: (Nëse përdorni email që keni përdorur më parë, abonimi nuk do të funksjonojë)
Si të Logohem në Iam Power Niveli 1 dhe Falas?


Ndiq çdo hap të përshkruar në videon më poshtë. Çdo detaj është i rëndësishëm:
Si të Bëhem anëtar në Nivelin1,2, ose 3?

Si të Ndryshoj Paswordin?


Ndiq çdo hap të përshkruar në Videon më Poshtë, Çdo detaj është i rëndësishëm:
A ka forma të tjera të pagesës përveç me Kartelë Bankare ?


Po. Ju mund të bëni pagesë me Western Union, Ria, Money Gram dhe Në Llogarinë Bankare përmes faturës, Na shkruani në Email për detajte: mimoza88@yahoo.com, nr tel, viber, whatsup: +38976256899. Mënyra më e lehtë, me më pak shpenzime dhe e sigurtë është me kartelë bankare.
Pse më hapen webfaqe të tjera kur klikoj në webfaqen tuaj ?


Këto janë Reklama dhe Reklamat na ndihmojnë që të mbajmë këtë informacion falas. Ju lutemi shtypni X në çfar do lloj reklame.
Ku ti blej librat, nivelet, produktet energjetike ose gjëra të tjera që na ofroni?


Tani mundeni të shtypni butonin "Të gjitha produktet" që gjendet tek menyja më lartë. Këto janë opsionet tona: 1. Të gjitha produktet janë të arritshme në faqen: sunanstars.com.mk Këtu keni mundësi të paguani edhe me kartelë bankare. 2. Nëpër faqen mimozapower.com mund të gjeni përkatësisht nivelet dhe disa seminare për ti blerë me opsionin WESTERN UNION, RIA ose MONEY GRAM duke na kontaktuar me formën që mund ta gjeni më në fund të faqes ose në email: mimoza88@yahoo.com