top of page

Rezultati i testimit për meshkujt
NGA PIKËT QË MORËT
SHIKONI NË CILËN PIKË JENI:

0-10 Pikë. 

 

Urime! Ju jeni nje dëgjues i mrekullueshëm. Ju jeni suportiv, i besueshëm dhe meritoni një natë jashtë qytetit nga Venusianja.

10-21 Pikë.

 

Disa here ti nuk dëgjon, por në të shumtën e kohës jeni një partner i vëmendshëm.

Mbi 21 Pikë.

 

Ju nuk jeni një dëgjues i mirë. Për javën e ardhëshme, praktiko të dëgjosh sa herë që gruaja flet. Praktiko të kafshosh gjuhën, sa herë që ta ndjesh urgjencën për të dhënë zgjidhje ose të ndryshosh se si ajo ndihet. Ju do të jeni të habitur, kur të përjetoni, se sa shumë ajo ju vlerëson.

bottom of page