top of page

Rezultati i testimit për FEMRAT
NGA PIKËT që ju erdhen ne email
SHIKONI sa pikë keni dhe kontrolloni rezultatin tuaj:

0-10 Pikë. 

 

Urime! Ju jeni mësuar të pranoni partnerin pikërisht ashtu siç është. Ju meritoni një dark speciale nga Partneri.

10-21 Pikë.

 

Ju akoma doni ta përmirësoni atë. Por në pjesën më të madhe jeni një partner suportiv.

Mbi 21 Pikë.

 

Po! Ju akoma mundoheni ta përmirësoni atë. Për javën e ardhëshme, praktikoni, shmangu të dhënit të ndonjë këshille të pa kërkuar ose kritikë. Burri në jetën tuaj, jo vetëm që do të vlerësojë atë, por, ai do të jetë më i kujdeshëm dhe më i përgjegjshëm për ju.

bottom of page