top of page

FAQJA E POROSISË ME ZBRITJE SPECIALE! Çmimi i rregullt është 500 Euro për 1 orë vetëm në këtë faqe 30 minuta për 125 Euro për një numër të kufizuar njerëzish!

Ky do të jetë një nga vendimet më të mira të jetës suaj.

VETËM sepse ju jeni në këtë listë emaili po e vë në dispozicion këtë mundësi të paprecedentë!

mimi23.JPG

Është një ditë e Bukur!

Ju faleminderit për interesimin tuaj, në mundësinë Time të kufizuar për t'ju ndihmuar në jetën tuaj!

Unë bie në gjumë natën dhe zgjohem çdo ditë me kaq shumë mirënjohje dhe vlerësim për shkak të faktit që shumë prej jush po përjetojnë rezultate të mahnitshme që ndryshojnë jetën me audiot dhe videot që ndaj me ju.

Është për shkakun tuaj që zgjohem çdo ditë me qëllim dhe emocion për të dëgjuar nga ju, sesi jeta juaj është përmirësuar në mënyra të pakufizuara.Unë dua që ju të dini se unë ju vlerësoj!
Shumë prej jush më kanë pyetur, si mund të kontaktoj me ju Mimoza sepse kam disa pyetje ose kam nevojë për sqarime për disa situata që po ndodhin në jetën time.

Unë e di se si ndiheni, unë jam ndjerë në të njëjtën mënyrë, më lejoni të ndaj me ju atë që gjeta.

Shumica prej nesh as nuk e dinë pse po mbajmë kaq shumë nga e kaluara jonë. Përtej kësaj, ne nuk e kemi idenë pse nuk mund të heqim dorë dhe pse vazhdojmë t'i lejojmë ato ngjarje të së kaluarës të ndikojnë në mendimet, emocionet dhe vendimet tona të ardhshme.

   MË BESO kur të mund të Lëshosh gjithçka që nuk të shërben më, do të ndihesh i çliruar.

Një ndjenjë që nuk mund ta përshkruajë fjalët.

KËTU JANË DISA NGA PËRFITIMET QË DO TË MIRËNI NGA NJË SEANCA LIVE ME MIMOZA THAQIN

On a Video Call

Mentorim 1 në 1 Me Mimoza Thaqin-Na shkruani për format tjera të Pagesës

Faleminderit për aplikimin!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
REZERVONI VENDIN TUAJ TANI DHE SIGURONI KOHEN TUAJ ME MIMOZA THAQIN ÇDO KOHE GJATE 1 VITI!

Kjo ofertë është për një seancë LIVE dhe personale 30 minuta me MimozaThaqin (çmimi regullt 250 Euro)


KTO DO TË JENË 125 Euro MË TË MIRA QË
KENI SHPENZUAR ndonjëherë për veten tuaj!
Shihemi në Suksese!
bottom of page