top of page
unnamed.jpg

Seancë Konsultative 15 min Falas

Me Mimoza Thaqin:

P.S: Përparësi ju jepet atyre me kërkesa më të qarta, dhe nëse mendojmë se mund të ju ndihmojmë do të ju kontaktojmë...

Kur po kërkoni të implementoni një zgjidhje?
Cili është buxheti juaj për avancimin e biznesit tuaj?
Si preferoni të ju kontaktojmë?
Shtypni Butonin më poshtë për të dërguar pyetësorin tuaj. Pasi të shtypni Apliko, Një nga anëtaret e skuadrës sonë do të ju kontaktoj për të caktuar seancën falas për 30 minuta!
Mezi pres të flas me ju,
Mimoza
bottom of page