top of page

Ky seminar është për sipërmarrësit, pronarët e bizneseve të vogla, tregtarët në internet dhe agjencitë e marketingut...

SEKRETET E SHITJES NË INTERNET

Si të hapni biznesin tuaj online.

TRAJNIM 3 MUJOR NË GRUP

Cilat janë temat për të cilat do të flas dhe do të ju mësoj:

1. Nëse keni biznes si të gjeni klientët.

2. Nëse nuk keni biznes si të hapni cilat janë hapat.

3. Si të bëni shitjet e produkteve tuaja.

4. Cilët janë klientët tuaj?

5. Sekretet e shitjes në Instagram

6. Sekretet e shitjes në Facebook

7. Sekretet e shitjes në Youtube

8. Si të bëni video që do të bëhet virale.

CHURCH MENS SEMINAR CONFERENCE EVENT - Made with PosterMyWall (1).jpg
viber_image_2023-02-25_13-41-16-146.jpg

Paguani me PayPal Me një llogari PayPal, ju kualifikoheni për mbrojtjen dhe shpërblimet e blerësit.
PayPal ndihmon për të mbajtur transaksionet tuaja të sigurta duke mos ndarë informacionin tuaj të plotë financiar me shitësit.

PayPal ButtonPayPal Button

Tani, e di se çfarë ndoshta po mendoni. "Unë nuk e di se ku ti gjej klientët?

 

Dhe pikërisht kjo është arsyeja pse ju duhet të merrni pjesë në këtë seminarin Sekretet e shitjes në Internet.

Nëse do të dinit se si të gjeni klientët, nuk do t'ju duhej.

 

Ky seminar do t'ju tregojë saktësisht se si t'i mbushni faqet e internetit me klientët tuaj të ëndrrave.

Dhe nëse jeni nervoz që nuk do të jeni në gjendje ta përballoni këta klient?

 

Mos u shqetësoni, unë ju tregoj dhjetëra mënyra se si mund të merrni klient FALAS edhe në faqet tuaja të internetit, kështu që edhe nëse keni një buxhet shumë të vogël (ose aspak për reklama) - Këto sekrete do të vazhdojnë të punojnë për ju!

Nuk ka asgjë tjetër për të paguar, me këtë Seminar ju përfitoni të gjitha sekretet e biznesit në Internet si paketë.

Sepse (ndryshe nga "gurutë" e tjerë) unë nuk i bëj të gjitha paratë e mia duke i mësuar të tjerët se si të fitojnë para (në fakt drejtoj biznese të vërteta duke shitur produkte fizike, nga të cilat krijova suksesin tim)... kështu që për shkak të kësaj, nuk më dëmton të ndaj me ju gjërat e mia më të mira. 


"Çfarë përfitoni NËSE e bleni Sot?

seti i kodit sekret.jpg

Bonus 1#

Audiot e Kodit Sekret

97€

BIZNESI FILLESTAR.png

Bonus 2#

Biznesi për Fillestar

144€

Niveli 1 Iam Power1.jpg

Bonus 3#

Niveli 1 Iam Power

500€

kurs 3 mujor per trajner.jpg

Bonus 4#

Trajnimi për Trajner Motivues

677€

TRAJNIMI PER BIZNES.png

Bonus 5#

Trajnimi 6 mujor për biznes.

1000€


"Çfarë thotë Sipërmarrsja Shpresa Ramadani nga Zvicra?"

CHURCH MENS SEMINAR CONFERENCE EVENT - Made with PosterMyWall (1).jpg

NA KONTAKTONI për FORMA TJERA TË PAGESËS

viber_image_2023-02-25_13-13-46-925.jpg

Paguani me PayPal Me një llogari PayPal, ju kualifikoheni për mbrojtjen dhe shpërblimet e blerësit.
PayPal ndihmon për të mbajtur transaksionet tuaja të sigurta duke mos ndarë informacionin tuaj të plotë financiar me shitësit.

PayPal ButtonPayPal Button
bottom of page