top of page

'' RIKTHIMI I FUQISË SUAJ"

SEMINAR MOTIVUES 
"IAM POWER HARTA E THESARIT TUAJ"
24. KORIK.2021
PRISHTINË, SWIS DIAMOND
NGA ORA:
14:00-20:00

PSE "HARTA E THESARIT TUAJ" DO TË JU NDIHMOJË?

E VETMJA MËNYRË QË

JU NGELI PËR TË

NISUR NJË JETË NDRYSHE!

Që të përballeni me ndryshimet e mëdha që po ndodhin çdo ditë, 

Nga ajo që kam konstatuar, Njerëzit më Intelegjentë marrin pjesë në Seminare, të tjerët lexojnë libra dhe bëjnë kërkime. Por Idealja nga të gjithë janë ata që bëjnë të dyja! 

FITONI FALAS

NIVELIN 1 NË

IAM POWER

Me pjesëmarrje në këtë Seminar ju fitoni falas Hartën e Thesarit Tuaj, Udhërëfyesin për të bërë ndryshimet pozitive që çdo ditë i kërkoni.

FITONI FALAS

NIVELIN 1 NË IAM POWER!

FJALËT MË TË FORTA JANË ATA QË JU I THONI VETES.

Përderisa pjesa më e madhe e fjalëve që ju i thoni vetes janë Negative, atëherë vendosëm që në këtë Seminar të Ju dhurojmë mënyrën si të transformoni këtë vetë-biseda në Pozitive!

viber_image_2021-07-08_19-24-24.jpg

Temat e Seminarit:

 • Manifestoni ëndrrat tuaja në realitet •

 • Çlirohuni nga zakonet e dështimit që ju pengojnë në jetë siç është zvarritja.

 • Gjeni se çfarë është kënaqësia dhe si ta merrni atë.

 • Ndjeni dashuri në çdo kohë .. .me lehtësi.

 • Mësoni si t’i besoni vetes.

 • Shpëtojuni shqetësimeve dhe endjeve.

 • Si të merrni përgjigje nga vetja juaj më e lartë, në vend që të zhgënjeheni me përgjigje të vjetra ose pa përgjigje.

 • Çlirohuni nga zakoni i të FAJSUARIT VETES

 • Pastroni vitet e konfuzionit të akumuluar.

 • Mësoni si të Keni pasuri, shëndet dhe lumturi të bollshme.

 • Merrni kontrollin e jetës tuaj.

 • Lirohuni në herë e Mirë!

Cili është Thesari Juaj, Ku Është i Fshehur ai?

Pse keni aq kohë që e kërkoni? Dhe nuk e gjeni dot?

Pse Askush nuk Ju Shfaq një rrugë të Qartë deri te Ai thesar?

Çfarë nëse në Këtë seminar juve ju jepet një Hartë e tillë?

Çdo të Thotë Thesar Për Ju?

Flori!

Diamant!

Para!

Integritet!

Vetëbesim!

Harmoni!

Lumturi!

Qëllim!

Ëndërr!

Vetëpërmbushje!

Mirëkuptim!

"A DONI NJË HARTË PËR SUKSES?"

Ju e keni atë sukses në vete, por ne do të Ju shfaqim rrugën si ta gjeni!"

 

Si unë e di për siguri se ju do të keni sukses? Unë do të ju prezentoj asgjë më pak se një Hartë e cila është shumë e lehtë për tu ndjekur e cila është për të ju dërguar te thesari juaj!

Do të dëgjoni histori të cilat shpëtuan jetë njerëzish por shpëtuan edhe jetën tonë!

* Si të largojmë Ankthin, këtë destabilizues të jetës suaj!

* Si të shmangim konfliket me njerëzi tjerë?

* Si ti ndryshojmë të tjerët që të sillen mirë me ne?

* Cili është sekreti i ushqimit me të cilin ushqehen egoistët?

* Çfarë nëse ti e ke këtë ushqim për egoistët dhe ua jep falas atyre, a mendon se kjo do të çlironte apo do të shpenzonte ty?

Ku do të mbahet Seminari?

"Në Hotel Swiss Diamond, Prishtinë"

Ky seminar nuk është vetëm të motivoheni një ditë dhe pastaj të bini gjumë! 

Por është që ju të gjeni thesarin me ndihmën time personale dhe çfarë të bëni çdo ditë.

 Duhet bërë Vetëm dy gjëra për të arritur sukses masiv:


(I) Një menyrë e Specializuar të dini se si!


(II) Të Studioni hap pas hapi planin se si të aplikoni atë çfarë e mësuat.

Capture.PNG

RIKTHIMI I FUQISË SUAJ
"IAM POWER HARTA E THESARIT TUAJ"

"Çmimi i arsimit paguhet vetëm një herë. Çmimi i injorancës paguhet përgjithmonë! "

Data:24, Korik 2021

Vendi: Prishtinë

Çmimi: € 197 nëse e

Bleni Tani e Merrni me 97 €

1. FITONI FALAS NIVELIN 1 NË IAM POWER

2. TRAJNIMIN "DEKLARONI FUQINË TUAJ"

Çmimi: € 197 nëse e

Bleni Tani e Merrni me 97 €

1. FITONI FALAS NIVELIN 1 NË IAM POWER

2. TRAJNIMIN "DEKLARONI FUQINË TUAJ"

3. ANËTARËT E IAM POWER KANË ZBRITJE, NA KONTAKTONI PËR DETAJE.

VENDET JANË TË LIMITUARA, DO TË JENË PJESËMARRËS ATA QË APLIKOJNË TË PARËT

P.S.... nëse asgjë nuk ju pëlqen kemi garancion 90 ditor për kthim të parave, kështu asgjë nuk humbisni vetëm keni një jetë për ta fituar...

DUKE FILLUAR NGA SHTATORI 2021

ÇMIMET E ANËTARËSIMIT NË IAM POWER DO TË RITEN.

NIVELI 1 ÇMIMI DO TË JETË- 500 EURO

NIVELI 2 ÇMIMI DO TË JETË- 1000 EURO

NIVELI 3 ÇMIMI DO TË JETË- 2000 EURO

NIVELI 4 ÇMIMI DO TË JETË- 3000 EURO

Prandaj shfrytëzoni këtë mundësi dhe merrni Nivelin 1 dhe seminarin vetëm për:

97 €

1. FITONI FALAS NIVELIN 1 NË IAM POWER

2. TRAJNIMIN "DEKLARONI FUQINË TUAJ"

3. ANËTARËT E IAM POWER KANË ZBRITJE, NA KONTAKTONI PËR DETAJE.

VENDET JANË TË LIMITUARA, DO TË JENË PJESËMARRËS ATA QË APLIKOJNË TË PARËT

P.S.... nëse asgjë nuk ju pëlqen kemi garancion 90 ditor për kthim të parave, kështu asgjë nuk humbisni vetëm keni një jetë për ta fituar...

KUSH JANË FOLËSIT

MIMOZA THAQI

Spikere publike profesionale, trajnere motivuese, sipermarrëse, krijuese milionerësh rreth e qark botës.

E para në botën shqiptare që ju shfaqi të gjithë përbërësit e Suksesit.

Lexo me shumë...

544401_10151450161666536_1843665515_n.jpg

AVNI THAQI

Sipërmarrës, Drejtor Eksekutiv i Ujit më të mirë në Botë "Iam Water", spiker publik profesional.

Negociator i shquar, i aftë për menaxhim të situatave të vështira, shpjegim të saktë për Ligjet e Suksesit, punëtor i pandalur dhe i palodhur.

TESTEMONIALE

bottom of page