top of page

Seminari i Ëndërrave të juaja!

6 Audio Të Seminarit

Si të shndërroni idenë tuaj në biznes

"Çmimi i arsimit paguhet vetëm një herë. Çmimi i injorancës paguhet përgjithmonë!" 

Imagjinoni Veten të merrni Pjesë në Një Seminar me çmimin €10,000

Por të Paguani një Çmim shumë, shumë herë më të Ulët!

Kush duhet të marrë Këtë Seminar:

 • Ata që dëshirojnë ta kthejnë idenë e tyre në një biznes fitimprurrës!

 • Sipërmarrësit që duan të kthejnë dështimin në sukses përsëri!

 • Ata që duan të njihen me informacionet më të fuqishme për marketing dhe zgjerim të biznesit të tyre.

 • Ata që janë të gatshëm të veprojnë drejt ëndërrës së tyre.

Software_Box_Mockup_1.png

Ju Sugjeroj të uleni, të relaksoheni dhe të lexoni pjesën tjetër të këtij shkrimi tani (Përndryshe kur të shihni arritjet e pjesmarrësve të tjerë do të urreni veten pse nuk morrët pjesë!)

 

Do të ndajmë me ju  me ju shumë fshehtësi të biznesit tonë, shumë teknika e mësime që ne përdorëm dhe përdorim për ti tejkaluar sfidat e ndryshme. 

 • Atë që askush nuk jua thotë do të jua themi ne!

 • Atë që të gjithë e mbajnë për vete ne e ndajmë me të tjerët!

 • Atë që e dijnë njerëzit më të fuqishëm në Planet ne do ta ndajmë me ju.

 • Si ju do ta përdorni do të varet nga hapat që do të ndërmerrni kur ti dini këto informacione.

 • Dhe duke shkruar këtë tekst as vetë nuk na besohet se me një çmim aq qesharak ne do të ndajmë një dituri të tillë me ju!

 • Gjërat që so të ju sugjerojmë ti bëni do të ju duket të thjeshta, por që ti bëni të shohim sa guxim do të keni, sepse jeni të ngulfartur nga frika e dështimit në çdo hap që bëni duke parë vetëm histori dështimi dhe duke e ngjitur në ADN tuaj këtë realitet.

 • Si ta përdorni frikë nga dështimi për të krijuar fitore. 

Nuk Do të Shitet Gjithmon me këtë Çmim, prandaj planifikoni të merrni 6 Audiot sa Më Shpejtë

"OK  Ju Mimoza dhe Avni Thaqi si ta di se ky Semianr është për mua"?

Prit pak, ndoshta ti ke tani një ndjenjë të barkut se duhet të jesh në këtë seminar, pa marrë parasysh se çfarë duhet të bësh. Sepse e ndjen dhe e din në brendinë tënde se këtu ka diçka që më duhet mua ta për biznesin tim apo idenë time.

 

Sepse këta dy njerëz kanë arritur atë që e flasin, dhe tani kërkojnë njerëz të tjerë me të cilët ndoshta mund të krijojnë një ekip të ëndërrave ose të realizojnë shumë më shpejtë këtë dituri që është kaq e vlefshme.

 

Po dijeni se ajo që do të ju themi nuk do të ju duket edhe aq e bukur sepse do të jua themi në fytyrë atë që e shohim se nuk shkon tek ju, dhe nëse jeni nga ata që e duroni këtë ejani nëse jo: mos ejani.

 

Më mirë qëndroni në shtëpi me telekomandën e TV që Të Telekomandon çfarë të mendojsh në Jetë.

Qëndro edhe një vit në gjendjen pezull, përderisa i sheh shokët tu si arrijnë dhe i thua vetes pse ju unë?

Prej A deri ZH Si të Hapni Biznesin Tuaj dhe Ku Të gjeni Financat.

Kjo është e parezistueshme që të mos merrni Pjesë në Këtë Seminar.

Udhërëfyes si të hapni biznes, a jeni për biznes apo e shpenzoni kohën kot?

Linqet e vendeve ku mund të gjeni para falas! 

Zbuloni kush do të financojë ëndërrën tuaj.

Pasi askush sdo ta dijë se ti ke marrë pjesë në këtë semianar, ngase nuk i bëjmë publike fotot apo videot, do të jeni të qetë nga vjedhësit e ëndërrave që ju ngacmojnë me mendime negative.

"SEMINARI I ËNDËRRAVE TË JUAJA” Do të bëj një ndyshim FANTASTIK në kualitetin e jetës tuaj.

 

Ti nuk rezikon asgjë. Seminari nuk e ka çmimin e vërtetë sa duhet të jetë në të vërtetë!

Në vend se të investosh edhe ti 10 vite për të gjet formulat e sakta si unë, investo një ditë dhe mer udhëzuesin e saktë...(askush nuk e bën këtë dhe ne jemi në dyshim a duhet bërë, a është mirë ti dijnë pjesëmarrësit këto informacione).

 Do të ju shfaqim një SEKRET TË MADH, të cilin asnjëherë më parë nuk e kemi ndarë me ju.

Por as që kam parë dikë tjetër ta bëj këtë për ju.

Çdo kush të afron deri te seminari, libri apo biznesi i tyre por nuk ju tregon saktë çfarë i bën që është i suksesshëm.

Ndoshta ju do ta zbuloni me kohë, por koha është e çmuar ta humbisni tani!

Imagjinoni kur ta dini këtë sekret sa do të riten shitjet tuaja dhe sa gëzim do të kemi ne kur të na tregoni nëse doni!

Mund të duket gjithçka si ëndërr e pamundur tani për ju.

Por kjo është padyshim brenda kuptimit tuaj! Prandaj ju lutem mos e hidhni poshtë!​

Do të ju zbulojmë një biznes që shumë pak individë dinë për të. Do t'ju prezantojmë me një biznes për të cilin do të krenoheni. Krenar për t'u treguar miqve dhe familjes suaj. Më e rëndësishmja, mund t'ju premtojmë se kur të ktheheni në shtëpi në fundjavë do të ndjeheni si një person tjetër. Dhe në rrugën tuaj për një mënyrë jetese plotësisht të re dhe të ndryshme.

Jemi të Vetmit që e bëjmë Këtë dhe do të jeni Mirënjohës Gjithë Jetën Tuaj, që ju hap kjo dritare për JU. Ju nuk do të keni një shans tjetër për t'i marrë gjitha këto informacione në një ditë. Prandaj shfrytëzojeni këtë mundësi tani. Kanë mbetur vetëm disa vende , kështu që ju lutemi përgjigjeni menjëherë.

Këtë seminar Ju Japim në Audio, nëse nuk e merrni Tani mund të mos e merrni asnjëherë, sepse nuk e dijmë edhe sa kohë do të ndajmë këtu me ju...

9 Orë intenzive, me shumë informacione

Poashtu dhe me shumë motivim, do të ju duket sikur ju flet zemra juaj, gjatë gjithë kohës do të doni të flisni se edhe ju ashtu keni menduar por nuk keni vepruar...

 

Planifiko kohën tënde që të marrësh Udhërëfyesin Jetësor për ndryshim dhe ritje.

Jo vetëm në biznes por edhe jetë, sepse të gjithë formulat janë të sakta për të dy aspektet.

 

BONUS do të fitoni: Linqet e Investitorëve në Formatin PDF...mijëra ide biznesi...

Me shumë përzemërsi,

 

Mimoza dhe Avni Thaqi

 

PS. Mos i thoni të tjerëve se i keni këto Audio, askush nuk do që ju të arrini sukses dhe kjo është fenomen tokësor shumë i përhapur. Mos harroni 1 mendim negativ është helmi i gjithë ëndërrave tuaja, mbani për vete deri sa suksesi juaj të flet zëshëm

Blej Tani

Edhe një herë, edhe mua smë lejonin të shkoj në Amerikë në Seminar, familjarët dhe shoqëria UNË SHKOVA sepse ai seminar bëri që gjitha familja ime sot të ndryshojë për të mirë.

Mos e ndalni zërin e zemrës suaj...

Software_Box_Mockup_1.png

SEMINARI I ËNDËRRAVE TË JUAJA!

Imagjino veten të bësh një prezentim të suksesshëm të idesë tënde duke ditur gjithë pikat që shfaqen në këtë seminar, dhe ku do të arrish!

Çmimi: € 97

PayPal ButtonPayPal Button

DËSHMITË NGA PJESMARRËSIT E SEMINARIT

MË 7 MARS 

"Mimoze & Avni, ju falenderoj nga toka ne qiell, per seminaret qe i mbani me qellime te mira e te mrekullueshme per ata qe duan te rriten. Seminari i fundit kishte shume info per te cilat une ju jam mirenjohese shume. Ju dua dhe shihemi ne suksese. 😊"

"Në këtë Seminar mësuam artin e komunikimit, si të hapim biznesin dhe si të bëjmë prezentimin ]e idesë sonë te investitorët. Për tu përballur me frikën e refuzimit dhe çfarë na nevoitet, na u mësua pikat e fondeve që as idenë më të vogël nuk e kishim patur se ata ekzistojnë. Sot kemi kaluar një ditë të bukur dhe shumë frymëzuese. Kemi dëgjuar rrugëtimin e Mimozës he Avniut drejt suksesit. Ju faleminderit shumë për sinqeritetin tuaj në prezentimin e arritjeve tuaja."

"Si të prezentojmë idenë tonë ndaj personave që mund të investojnë në idenë tonë. Seminar që më tronditi krejt nga Zona e Konforit. Më bëri që të ris pa frikë ëndërrën time dhe të besoj se mund të arrij. Ishte një eksplodim mendje dhe më riti besimin për të gjetur mundësitë reale që kam për të gjetur financat. Më bëri të dal nga zona e mësimit dhe të veproj. Pa veprim, karakter, dhe diciplinë ti asnjëherë sdo të arrish."

"Si të tejkaloj stresin në biznes, si të tejkaloj vështirësitë, si të përllogaris ku humbas kohën time! Si të krijoj produktin me vlerë. Si të jemë i sinqert, të kem integritet dhe të jem mirënjohës. Ku janë investitorët dhe paratë. Mijëra ide për biznes edhe pse na tha Mimoza se do ju jap vetëm 1 ide, ajo dha shumë më shumë se prita!"

"Nga seminari kam mësuar gjëra të rëndësishme që do më ndjekin në çdo hap të jetës, dhe kjo është kryesorja.

Por ajo që më ka lënë përshtypje është fuqia për të ëndërruar dhe për ti bërë realitet ato. Dhe hapat
që mësuam sot patjetër se do të jenë udhërrëfyes. Jam jasht mase e lumtur që isha pjesmarrëse në këtë seminar të Iam Power dhe shumë falenderime."

"Pikë së pari në këtë seminar u ndjeva mirë, e ndjeva energjinë pozitive gjatë tërë kohës. Dhe mund të them se ka qenë e shtunja ime e parë ndryshe prej të gjithë të tjerave. Gjëja e parë që mësove ishte se unë mund të bëj diçka ndryshe për veten time, familjen time dhe më pastaj për shoqërinë. Unë gjithmon kam thënë se një ditë do të bëj ndryshimin e kjo ka dallim të madh."

"Seminar shumë frytëdhënës pa diskutim, kishte informacion shumë. Pjesa e fundit personalisht mu duk më interesante. Pasi mendja haron pres me padurim audiot. Falemidnertit Shihemi ne suksese."

"Seminari ishte shumë i mirë dhe ndryshe nga të tjerët që kemi mbajtur, ishte më konkret nga aspekti i informacionit drejt suksesit dhe si të arrijmë atë. Hera e pare që në një seminar i dëgjon gjithë infot si të hapësh biznes nga A në Zh. Tani më mbetet vetëm ti bëj ATA HAPA."

bottom of page