LOGO rethi.png

TRAJNIMET DHE PRODUKTET

NË IAM POWER

kurs 3 mujor per trajner.png

WEBINAR

Kurs 3 mujor për trajner motivimi në grup-MASTERMIND

1 MARS 2021

Lexo me shumë

page1.jpg

WEBINAR

Trajnimi për Biznes

97€

Lexo me shumë

vetebesimi

WEBINAR

"Vetëbesimi Çelësi Juaj"

47 €

Lexo me shume

trajnimi baze drejt pasurimit.jpg

AUDIO

TRAJNIMI BAZE DREJT PASURIMIT 29 audio+ 1 Video per manifestim te gjerave qe i doni.

29 €

Lexo më shumë

niveli 1.png

ACTIVE

NIVELIN 1 TRAJNIMI-BAZË

(BRONZE-FOUNDATION)

"Dhe tani le të fillojmë që këtë Mrekulli ta zbulojmë, përmes trajnimeve në

Iam Power!"

97 €

Lexo më shumë

harmonia.jpg

WEBINAR

Trajnimi 4 javor për Harmoninë në Familje!

233€

Lexo me shumë

harmonia ne familje DURES.png

SEMINAR

Harmonia Familjare,

 97 €

Lexo me shumë

cover dvd udhehiq.png

WEBINAR

"Udhëhiqni veten në kohëra Krizash

37 MËSIMET MË TË RËNDËSISHME JETËSORE

74 €

Lexo më shumë

percaktimi i qellimit pa bacground.png

WEBINAR

TRAJNIM 13 JAVOR PËRCAKTIMI I QËLLIMIT

29 €

Lexo më shumë

BIZNESI FILLESTAR.png

WEBINAR

BIZNESI PËR FILLESTAR

144€

Lexo me shumë

FOKUSIMI.png

WEBINAR

"Si të Fokusohemi në një Projekt" 

97 €

Lexo me shumë

djuj box_d742c2a5.png

Sale

Dëshira Juaj është Urdhëri Juaj formati elektronik mp3

29 €

Shiko më shumë

fitoni para me network marketing-1000x10

Sale

SI TË FITONI PARA ME NETWORK MARKETING 13 Audio CD (formati elektronik mp3)

299 €-  36.9 €

Lexo më shumë