top of page

The Seminar of your dreams

The seminar of your dreams

  04. April. 2020 at 10:00-20:00/ Tetovo

Si të shndërroni idenë tuaj në biznes

Çmimi i arsimit paguhet vetëm një herë. Çmimi i injorancës paguhet përgjithmonë! 

Kush duhet të marrë pjesë në Këtë Seminar:

 • Ata që dëshirojnë ta kthejnë idenë e tyre në një biznes fitimprurrës!

 • Sipërmarrësit që duan të kthejnë dështimin në sukses përsëri!

 • Ata që duan të njihen me informacionet më të fuqishme për marketing dhe zgjerim të biznesit të tyre.

 • Ata që janë të gatshëm të veprojnë drejt ëndërrës së tyre.

man-1351346_1280.png

Ju Sugjeroj të uleni, të relaksoheni dhe të lexoni pjesën tjetër të këtij shkrimi tani (Përndryshe kur të shihni arritjet e pjesmarrësve të tjerë do të urreni veten pse nuk morrët pjesë!)

 

Do të ndajmë me ju  me ju shumë fshehtësi të biznesit tonë, shumë teknika e mësime që ne përdorëm dhe përdorim për ti tejkaluar sfidat e ndryshme. 

 • Atë që askush nuk jua thotë do të jua themi ne!

 • Atë që të gjithë e mbajnë për vete ne e ndajmë me të tjerët!

 • Atë që e dijnë njerëzit më të fuqishëm në Planet ne do ta ndajmë me ju.

 • Si ju do ta përdorni do të varet nga hapat që do të ndërmerrni kur ti dini këto informacione.

 • Dhe duke shkruar këtë tekst as vetë nuk na besohet se me një çmim aq qesharak ne do të ndajmë një dituri të tillë me ju!

 • Gjërat që so të ju sugjerojmë ti bëni do të ju duket të thjeshta, por që ti bëni të shohim sa guxim do të keni, sepse jeni të ngulfartur nga frika e dështimit në çdo hap që bëni duke parë vetëm histori dështimi dhe duke e ngjitur në ADN tuaj këtë realitet.

 • Si ta përdorni frikë nga dështimi për të krijuar fitore. 

Vendet janë të limituara, prandaj planifikoni të merrni konfirmimin sa më shpejtë

How to transform your idea to a business

The price of education is only paid once. The price of ignorance is paid for life!

Who should attend this seminar:

 • Those that want to turn their idea into a successful company

 • Businessmen that want to retreive a failed business.

 • Those that want to encounter with the most powerful marketing and business-growing information

 • Those who are ready to act on their dream

man-1351346_1280.png

I recommend you sit, relax and continue reading this topic now(or else when you will see the other participants' achievements you will hate yourself for not attending!)

 

W e will share with you many of our businesses' secrets, many techniques and lessons that are used to conquer different  challenges.

 • We tell you that which no one tells you

 • We share that which others keep to their-selves.

 • We share that which the most powerful people on the planet know.

 • How you will use this depends on the steps you take when you know these informations.

 • While writing this topic we ourselves can't believe that we're sharing this knowledge at such a ridiculous price.

 • Things that we will suggest that you do are easier said than done. Some of you are filled with fear of failure in every step you take while looking at all kinds of failure stories, which reality sticks to your DNA 

 • How to use this fear of failure to create victory

 

Seats are limited, so plan to make the confirmation ASAP

"Alright. Now how do I know if this is for me?"

Wait a second, maybe you have a gut feeling that you have to be a part of this seminar, no matter what you do. You feel like deep inside you know that there is something here that i need for my business/idea.

These two people have managed to talk, now they are creating other people with which maybe we can create the dream-team.

But know that the things we will tell you wont seem pretty because we will tell it to your face that which we see wrong in you. If you can handle that, then come, if not, then don't come.

It's better to stay home with the TV remote that remotes YOUR thoughts.

Stay one more year in a dull state, while you see your friends achieving. You tell yourself: Why ME?

"From A to Z how to come up with your business and where to find finances"

This is unresistable

 

Guide on how to open your business, are you ready for that or are you wasting your time?

Links to placec you can find free money! 

Find out who will finance your business.

Because no one will know if you have attended this seminar. We will not publish the videos and photos, you will be undisturbed by dream-thieves that tease you with negativity.

 “SEMINARI I ËNDËRRAVE TË JUAJA” Will change the quality of your lifestyle incredibly

You aren't risking anything. This seminar's price is nothing compared to what it actually should be.

 

Instead of investing 10 years worth of informational courses the way i did, only invest for one day and have the perfect guide served to you. 

 

(No one does this and we are doubtful if it should be done. Should the members really know this information?).

 We will show you a big secret, which we have never shared with you.

 

And I have never seen anyone else share this with you.

 

Everyone tries to sell you their seminars and books bu tno one really tells you how they made their own business successful.

Maybe you will find out with time, but time is worth too much for you to waste!

Imagine when you know this secret, how much your sales will burst and how happy we'll be to find out that we helped you!

This may seem like an impossible thing for you now.

But this is totally within your understanding! So please don't through this away!

 

We will create a business for you, that not many people know of. We will present to you a business that you will be proud of. Proud to tell your friends and family. Most importantly, we can promise that when you go back to your homes you will feel like another person. You will be on your way to a totally different life style.

We are the only ones that are doing this and you will be thankful your whole life that we opened this window for you. You will never have the chance to get all this information in one day.  Ju nuk do të keni një shans tjetër për t'i marrë gjitha këto informacione në një ditë. Prandaj shfrytëzojeni këtë mundësi tani. Kanë mbetur vetëm disa vende , kështu që ju lutemi përgjigjeni menjëherë.

 

Shtëpia Jonë nuk ka kapacitet për më shumë persona, nëse nuk merrni konfirmimin tonë do të zëj vendin dikush tjetër, prandaj ndiqni procedurën që do të ju nisim në email...

9 Orë intenzive, me shumë informacione

 Poashtu dhe me shumë motivim, do të ju duket sikur ju flet zemra juaj, gjatë gjithë kohës do të doni të flisni se edhe ju ashtu keni menduar por nuk keni vepruar...

 

Planifiko kohën tënde që të marrësh Udhërëfyesin Jetësor për ndryshim dhe ritje.

 

Jo vetëm në biznes por edhe jetë, sepse të gjithë formulat janë të sakta për të dy aspektet.

 

BONUS do të fitoni: Audion e seminarit që ta dëgjoni përsëri kur të keni vështirësi në kujtesë të asaj që dëgjuat, sepse mendja jonë shumë shpejt harron dhe të marrin zakonet e përditshmërisë...

Ju Mirëpresim me shumë përzemërsi,

 

Mimoza dhe Avni Thaqi

 

PS. Mos i thoni të tjerëve ku do të shkoni, askush nuk do që ju të arrini sukses dhe kjo është fenomen tokësor shumë i përhapur. Mos harroni 1 mendim negativ është helmi i gjithë ëndërrave tuaja, mbani për vete deri sa suksesi juaj të flet zëshëm

Apliko Tani

Edhe një herë, edhe mua smë lejonin të shkoj në Amerikë në Seminar, familjarët dhe shoqëria UNË SHKOVA sepse ai seminar bëri që gjitha familja ime sot të ndryshojë për të mirë.

Mos e ndalni zërin e zemrës suaj...

viber_image_2020-02-26_15-03-21.jpg

SEMINARI I ËNDËRRAVE TË JUAJA!

"Imagjino veten të bësh një prezentim të suksesshëm të idesë tënde duke ditur gjithë pikat që shfaqen në këtë seminar, dhe ku do të arrish!"

Data: 04.Prill. 2020

Vendi: Tetovë

Çmimi: € 97

 “Do të ju shfaqim një SEKRET TË MADH, të cilin asnjëherë më parë nuk e kemi ndarë me ju.

 

Por as që kam parë dikë tjetër ta bëj këtë për ju.

 

Çdo kush të afron deri te seminari, libri apo biznesi i tyre por nuk ju tregon saktë çfarë i bën që është i suksesshëm.

Ndoshta ju do ta zbuloni me kohë, por koha është e çmuar ta humbisni tani!

Imagjinoni kur ta dini këtë sekret sa do të riten shitjet tuaja dhe sa gëzim do të kemi ne kur të na tregoni nëse doni!

DËSHMITË NGA PJESMARRËSIT E SEMINARIT

MË 7 MARS 

"Mimoze & Avni, ju falenderoj nga toka ne qiell, per seminaret qe i mbani me qellime te mira e te mrekullueshme per ata qe duan te rriten. Seminari i fundit kishte shume info per te cilat une ju jam mirenjohese shume. Ju dua dhe shihemi ne suksese. 😊"

"Në këtë Seminar mësuam artin e komunikimit, si të hapim biznesin dhe si të bëjmë prezentimin ]e idesë sonë te investitorët. Për tu përballur me frikën e refuzimit dhe çfarë na nevoitet, na u mësua pikat e fondeve që as idenë më të vogël nuk e kishim patur se ata ekzistojnë. Sot kemi kaluar një ditë të bukur dhe shumë frymëzuese. Kemi dëgjuar rrugëtimin e Mimozës he Avniut drejt suksesit. Ju faleminderit shumë për sinqeritetin tuaj në prezentimin e arritjeve tuaja."

"Si të prezentojmë idenë tonë ndaj personave që mund të investojnë në idenë tonë. Seminar që më tronditi krejt nga Zona e Konforit. Më bëri që të ris pa frikë ëndërrën time dhe të besoj se mund të arrij. Ishte një eksplodim mendje dhe më riti besimin për të gjetur mundësitë reale që kam për të gjetur financat. Më bëri të dal nga zona e mësimit dhe të veproj. Pa veprim, karakter, dhe diciplinë ti asnjëherë sdo të arrish."

"Si të tejkaloj stresin në biznes, si të tejkaloj vështirësitë, si të përllogaris ku humbas kohën time! Si të krijoj produktin me vlerë. Si të jemë i sinqert, të kem integritet dhe të jem mirënjohësKu janë investitorët dhe paratë. Mijëra ide për biznes edhe pse na tha Mimoza se do ju jap vetëm 1 ide, ajo dha shumë më shumë se prita!"

"Nga seminari kam mësuar gjëra të rëndësishme që do më ndjekin në çdo hap të jetës, dhe kjo është kryesorja.

Por ajo që më ka lënë përshtypje është fuqia për të ëndërruar dhe për ti bërë realitet ato. Dhe hapat
që mësuam sot patjetër se do të jenë udhërrëfyes. Jam jasht mase e lumtur që isha pjesmarrëse në këtë seminar të Iam Power dhe shumë falenderime."

"Pikë së pari në këtë seminar u ndjeva mirë, e ndjeva energjinë pozitive gjatë tërë kohës. Dhe mund të them se ka qenë e shtunja ime e parë ndryshe prej të gjithë të tjerave. Gjëja e parë që mësove ishte se unë mund të bëj diçka ndryshe për veten time, familjen time dhe më pastaj për shoqërinë. Unë gjithmon kam thënë se një ditë do të bëj ndryshimin e kjo ka dallim të madh."

"Seminar shumë frytëdhënës pa diskutim, kishte informacion shumë. Pjesa e fundit personalisht mu duk më interesante. Pasi mendja haron pres me padurim audiot. Falemidnertit Shihemi ne suksese."

"Seminari ishte shumë i mirë dhe ndryshe nga të tjerët që kemi mbajtur, ishte më konkret nga aspekti i informacionit drejt suksesit dhe si të arrijmë atë. Hera e pare që në një seminar i dëgjon gjithë infot si të hapësh biznes nga A në Zh. Tani më mbetet vetëm ti bëj ATA HAPA."

bottom of page