MENDIMET NEGATIVE.jpg

Online

28-29 Nëntorë 2020

 

PËRMBLEDHJE

"Hiqni Qafe mendimet Negative"

Planifikoni një fundjavë ndryshe, ku ju do të ndjeni lirim nga çdo mendim negativ që ju atakon pothuase 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Dhuroni vetes 2 ditë relaksi, kuptimi, qetësie dhe meditimi...

 

Shumë nga njerëzit që janë në procesin e vetë-zbulimit / vetë-njohjes / vetë-kujtesës / gjetjes së Zotit etj. vijnë në pikën ku ata zakonisht ndalen sepse mendja nuk është krijuar për hapin tjetër dhe të fundit.
Ata shkëputen nga ideja për të qenë vetëm në këtë botë dhe e kuptojnë se ata janë pjesë e kësaj. Ndiheni si kjo pjesë e mozaikut, por vazhdoni si më parë, thjesht në një nivel tjetër.

Sepse në fund i gjithë mozaiku është plot me kufij, në të cilët ka shumë pjesë.

"E pamundur nuk është asgjë ... dhe asgjë nuk është e pamundur!"

 

Tani është rradha juaj për të tronditur botën!

Bëhuni një Njeri i begatë, i lumtur, i shëndetshëm dhe i pasur për të shitur më mirë dhe / tregtar / krijues legjendar!

Kjo, miku im, do të thotë që praktikisht çdo gjë është e mundur dhe e pamundur nuk është asgjë - me kusht që të jeni i gatshëm të MENDONI NË PËRMASA TË MËDHA, IMAGJINO NDRYSHIMIN dhe BËNI ÇFARA TË TJERËT REFUZOJN TË BËJNË.

 

Ka Magji Në Të Menduarit në Përmasa të Mëdha

 

Vite më parë dëgjova një thënie të fuqishme që më motivoi në një mënyrë të madhe - dhe unë ende i mbaj këto fjalë me vete sot. Ato janë si më poshtë:

"Besoni të pamundurën dhe mund të bëni të pabesueshmen."

Këto fjalë më ndihmuan të filloja një karrierë të suksesshme si ndërmarrëse, ku unë grumbullova një pasuri përtej asaj që mendoja si "të pabesueshme".

Kur më në fund kuptova sekretet e suksesit në industrinë e  informacionit për vetë-përmirësim, çdo ditë ngrihesha nga shtrati duke menduar se çfarë mund të krijoja për ata që dëshironin të dinin atë që dija.

 

Ky proces çoi në një pasuri të madhe shpirtëtore, ku pjesa më e madhe e jetës sime i kushtohet ndihmës ndaj atyre që vërtet duan një jetë ndryshe, studimit të shkencës së trurit - si dhe shikimit të fëmijëve të mi të rriten dhe të zhvillohen në njerëz që ata vërtetë duan të jenë.

 

Vajza ime dhe i dashuri i saj sapo filluan një biznes të vogël të marketingut nga asgjë, ata hapëm zyrën e tyre dhe tani po riten çdo ditë e më shumë duke qenë shumë të përmbushur me punën që bëjnë dhe suksesin që kanë.

 

Unë nuk ju dhash atyre para, unë ju dhash atyre vetëm motivim dhe informacione të fuqishme që ti aplikojnë në atë që po krijojnë, dhe kjo është me fuqishme se çdo ndihmë materiale që mund të jepet për mëshirë. Nuk duhet të kemi mëshirë dhe ti bëjmë të tjerët të varen nga ne por të ju ndihmojmë të zbulojnë luanin që fle brenda tyre!

 

Gabimet Çojnë në Sukses

 

Në mënyrë që ju të shihni të gjithë fotografinë, më lejoni ta bëj të qartë që unë nuk u ula vetëm në një tenxhere ari sapo fillova në këtë biznes.

Unë paditur dhe pa dashje bëra një numër gabimesh (kryesisht me lëshim) herët - dhe këto gabime frenuan një ortek prosperiteti. Këto gabime e bënë procesin më të gjatë se sa do të kishte qenë nëse do të dija atëherë atë që unë definitivisht e di TANI.

 

Lajmi i mirë është se këto gabime janë korrigjuar dhe korrigjohen lehtësisht. Sapo ndërrova ingranazhet, prosperiteti dhe bollëku më ndoqën shpejt - dhe kjo është ajo që unë dua dhe pres që të shoh të ndodhë edhe në jetën tuaj.

 

Si lindi ky seminar?

 

Duke parë se si mendimet e vjetra rilindin dhe e dërgojnë njeriun në një vend akoma më të ulët se sa kur ai filloi, kam bërë kërkime të vazhdueshme në këtë fushë dhe arrita në përfundim se vërtetë njeriu duhet të bëjë diçka fundamentale me veten që të ndryshojë përgjithmon kontrollin nga mendimet negative, dhe gjë që do ta ndaj me ju në këtë event 2 ditor... MERRNI BILETËN KËTU

 

Me përzemërsi

Mimoza Thaqi

 

P.S. Ne kemi besim se do të magjepseni me të gjithë informacionin tepër të vlefshëm që do të mësoni nga këto 2 ditë. Avniu dhe unë pres që t'ju ndihmojmë në çdo mënyrë që ne dimë se si!

PËRJETIMI

Çfarë mund të pres kur të marr pjesë në këtë retreat?

LUMTURI

Njerëzimi kërkon lumturinë e përjetshme në një masë gjithnjë e më të madhe. Duket sikur po kërkojmë në vendin e gabuar. Ky revolucion që po përjetojmë aktualisht nuk është një revolucion i vërtetë, sepse ndodh jashtë dhe ne duam të ndryshojmë botën në mënyrë që të përjetojmë lumturinë.

REVOLUCION TË BRENDSHËM

Revolucioni i vetëm dhe i vërtetë ndodh brenda nesh dhe atje ne gjejmë atë për të cilën po dëshirojmë. "Për të përjetuar nivelin më të lartë të lumturisë është e nevojshme të njohësh nivelin më të thellë të vuajtjeve." Gjithçka që dukej kinse negative deri në këtë pikë kishte kuptim, sepse tani ne jemi gati për lumturinë më të lartë. Kjo do të thotë të heqim atë që mendojmë se jemi, sepse gjërat nga e kaluara na janë bashkangjitur dhe asgjë nuk ndryshon për sa kohë që shikojmë të ardhmen tonë përmes filtrit të së kaluarës.

FILLIM TË RI

Fillon tani dhe çdokush që dëshiron të ecë në shteg me ne është i ftuar të marrë pjesë në këtë fundjavë në mënyrë që të njohë dhe të provojë se kush ose çfarë është në të vërtetë.

JETA DHE TI JENI NJË

Jeta dhe ti je një. Varet nga ne se si e formojmë jetën. Ju jeni të ftuar të provoni se si funksionon kjo dhe si mund të lirohemi nga kufijtë e mendjes në mënyrë që të kuptojmë se gjithçka është e mundur. Çdo kufi, edhe ai midis jetës dhe vdekjes, është një ide.

E vërteta është se ekziston vetëm një (one)!

LARGIM TË MENDIMEVE NEGATIVE

Hapi i fundit nuk duhet të kuptohet nga mendja, por vetëm të përjetohet / ndihet. Mendja gjithmonë do të na tregojë se ne mund të jemi vetëm pjesë e diçkaje, por realiteti është se ekziston vetëm një dhe asnjë pjesë ose pjesë ose diçka që mendja do të ishte në gjendje të imagjinonte.

Në fund të fundit të gjithë njerëzit janë të të njëjtit mendim dhe duan ta shohin veten si një pjesë, por në të vërtetë të gjithë njerëzit jeni ju! Të pasurit, të varfërit, të sëmurët dhe njerëzit e shëndetshëm jeni ju. Njerëzit në të kaluarën dhe njerëzit në të ardhmen jeni gjithashtu ju. Vështirë të imagjinohet? Jo, aspak nuk mund të imagjinohet, sepse nëse do të imagjinohej, nuk do të ishte e vërteta.

 

TË JEMI TË MIRË ME VETEN DHE TË TJERËT

Në mënyrë që të bëhemi mirë, kjo është pikërisht ajo që duhet të përjetojmë. Ne duhet të kuptojmë se harmonia (mbi të gjitha dhe vetëm harmonia / shëndeti i brendshëm) do të thotë të lëmë të gjitha "pjesët" të bëhen një, PA Vizatimin e një vije.

 

Ne nuk jemi pjesë mozaiku dhe as mozaiku, sepse të dy janë të kufizuar dhe kanë kufij në vetvete. Çdo kufi që duket se ekziston atje është një ide e mendjes. Thjesht një imagjinatë.

 

USHTRIME TË FRYMËMARJES-MEDITIM

Të gjitha moshat e jetës sigurohen, shpjegohen dhe u jepen baza të forta dhe mbështetje, përmes:

- Teknikave metodike të frymëmarrjes.
- Ushqimit të shëndetshëm dhe të thjeshtë.
- Rigjenerimi i kujdesit dhe trajtimeve eugjenike.
- 7 Ushtrimet e Frymëmarrjes ( Frymëmarrja është Jeta).

Të gjitha këto praktika sigurojnë harmoninë funksionale, ekuilibrin cerebral-mendor dhe zgjerimin e Perceptimit.

Një ndërmarrje thelbësisht individuale, e realizuar kështu nga secili person për vete, është një udhëtim i pasur dhe i pakufizuar i zhvillimit.

 

NJIHUNI ME FOLËSIT E ZËRIT TUAJ TË BRENDSHËM

Mimoza Thaqi

"Nëse duam të dijmë kush jemi, duhet të ndalojmë së qenuri...

...ne mund të jemi gjithçka, kur e kuptojmë se jemi asgjë..."

Nuk ka Diçka të tillë si "Një Zot"

Ekziston vetëm Zoti

Themeluese e Iam Power-Tetovë 1200

Avni Thaqi

 

"Ka një armik tjetër që ju duhet ta mundni, para se të veproni dhe kjo është shprehia e brengës.

Brenga, zilia, xhelozia, urrejtja, dyshimi dhe frika janë të gjitha gjendje të mendjes, të cilat janë fatale për veprimin.

Secila nga këto gjendje mendore lidhet me shëndetin dhe në disa raste shkatërron procesin e tretjes, përmes të cilit ushqimi asimilohet dhe përgatitet për t’u përhapur nëpër trup. Kjo pengesë është thjesht fizike, por dëmtimi nuk mbaron këtu, sepse këto gjendje negative të mendjes shkatërrojnë faktorin më thelbësor në arritjen e suksesit, që quhet dëshirë për të arritur."

Themelues i "Iam Water" f. Odri- Tearcë RVM

Mbas seminarit ndjej se kam ndryshuar madje të gjith më thonë në punë , ke ndryshuar shumë , ke një shkëlqim në fytyrë që nuk e ke pasur me para . Kjo falë atij seminari të mrekullueshem që Zoti bëri që unë të isha pjesë e tij. ( F.M)

 

 

"Unë jam në zvicërr por e kam ndjekur onlinë ishte një energji e pa përshkruashëm  suksese. (B.SH)"

Çmimet

Filloni udhëtimin tuaj
 

Për informacione shtesë lidhur me zbritjet për Anëtarët në Iam Power:

Kontaktoni një konsulent të programit.

Një pjesë e mjeteve të mbledhura shkojnë për Ndihmë Humanitare.

F.N fitues i Giveawayt
Per pos faktit qe pata fatin te jem fitues I Giveaway isha dhe shume gezuar qe do te isha pjese e nje energjie te  fuqishme pozitive qe rrezatonte ne seminar.
Me Mimozen jemi takuar edhe ne seminaret e meparshne dhe fuqia qe ajo percjell eshte  e mahnitshme ,dhe ne kete seminar nuk nguroj te shfaqte menyren me madheshtore drejt nje jete pozitive .
Seminari "Harmonia Familjare " ishte nje tjeter pervoje e mrekullueshme me Mimozen .Aty mesova gjera teper te fuqishme ne lidhje me boten mashkull- femer. Ne thelb mesimet e seminarit   ishin te thjeshta por kjo nuk do te thote se e thjeshta eshte e lehte per tu pervetesuar ne jeten tende.Besoj se per te gjithe pjesmarresit do ju shfaqet nje "bote " e re pas pjesmarrjes ne seminar, pasi ato jo vetem qe mesuan qelesat kyç per nje marredhenie te shendetshme por u ekzpozuan perballe nje energjite te forte pozitive te papershkrueshme.

Çmimet

Filloni udhëtimin tuaj
 

Për informacione shtesë lidhur me zbritjet për Anëtarët në Iam Power:

Kontaktoni një konsulent të programit.

Një pjesë e mjeteve të mbledhura shkojnë për Ndihmë Humanitare.