top of page
In Love

TESTIM PËR LIDHJEN TUAJ!

CILI NGA JU

ËSHTË FAJTOR?

Kur të bëni Testimin siguroheni se jeni në një vend të qetë ku mund ti përgjigjeni pyetjeve sinqerisht dhe me ndershmëri, që të keni rezultatet e sakta.

Dhe pikët e testimit duhet ti dini vetëm ju.

Stressed Man

Ky testim është për meshkujt!

 

 A E DËGJONI VËRTETË TË DASHURËN OSE GRUAN TUAJ?

 Bëje këtë tesim, që të zbulosh a je vërtetë një dëgjues apo partner i mirë.

Woman in White

Ky testim është për

femrat!

 

A JENI DUKE U MUNDUAR AKOMA TA PËRMIRËSONI APO NDRYSHONI TË DASHURIN OSE BURRIN TUAJ?

 Bëje këtë tesim, që të zbulosh Sa ju vërtetë e pranoni Partnerin tuaj ashtu siç është.

bottom of page