top of page
About

Kush duhet të posedojë këtë trajnim?

 1. Ata që mendojnë se Jeta është e shkurtër, për të mos Jetuar Ëndërrën!

 2. Ata që janë munduar shumë dhe sikur asgjë nuk ka funksionuar!

 3. Ata që duan të mësojnë, si të flasin, si të vishen, si të prezentojnë idenë e tyre me Sukses...

 4. Ata që janë zhytur në Vorbullën Negative të Ngjarjeve të Fundit dhe si të Përfitojnë nga e gjithë Situata...

 5. Ata që e kuptojnë se biznesi është çështje Individuale, por kanë nevojë për një shtysë nga Njerëz Profesional, që kanë Informacionin e Saktë për fondet investuese dhe paratë...

"Çfarë Përfitoni nga Trajnimi Individual për Biznes? "

Ask an Expert

Përgjigje Profesionale, Lidhur me Biznesin Tuaj!

Nëse Ju Konsultoheni Personalisht me Mimoza Thaqin për produktin apo biznesin tuaj:

 • Shanset e suksesit do të rriten në favorin tuaj?

 • Këshillat janë për kthim të vetë-besimit, vetë-respektit,

 • Bisedat me veten nga negative në pozitive, ballafaqimet me sfidat, prezentimet e produktit.

Bussinessman in Modern Office

Ju shfaqni problemet tuaja, dhe gjeni zgjidhjet!

Nëse biznesi juaj nuk ritet, e gjeni ku është ngecja!

 • Të gjithë njerëzit Super të suksesshëm, kanë trajner personal.

 • Njerëzit Super të Suksesshëm e dinë se Sfidat me të cilat përballen janë brenda mendjes së tyre.

 • Me trajnim individual dhe konfidencial ju i gjeni nga erdhën këto ngatëresa dhe i regulloni shumë shpejtë!

Relaxed Businessman

Pas trajnimit të parë, ju do të keni super fuqi për të vazhduar, njëjtë sikur hapët biznesin herën e Parë.

Konsultimet për Biznesin janë në Pikën 0 ose aspak në botën Shqiptare! 

 • Ndërmarrësit e Sukseshëm e vlerësojnë edukimin- real! Pse sepse është shumë i rrallë!

 • Gjithashtu e vlerësojën aftësinë e shitjes sepse është shkathtësia më e paguar në Planet.

 • Pasi të keni përfunduar trajnimin do të ju hapet një botë e re dhe mundësi palimit!

TRAJNIM INDIVIDUAL PËR BIZNES

Trajnim,Idividual Për Biznes:

 

Fitoni Bonus: (Nivelin1,2 3 dhe 4 Në Iam Power)

Audion e Seminarit të Ëndërrave, për gjetje të financave për biznesin tuaj!

Pas trajnimit të parë Ju do të Dëgjoni këtë Trajnim dhe pastaj do të konsultoheni me mua për çdo hap të ardhëshëm!

P.S. Mos e humbisni këtë shansë, sepse kam ndarë kohë vetëm për disa persona.

P.S.S. Për 1 Vit ju do të arrini të shëndroni biznesin tuaj në Sukses, të risni shitjen, të ndryshoni konceptin e marketingut, të gjeni investitorë për idetë tuaja. 

P.S.S.S. Dhe veten do ta shihni në një Performues Super Të Suksesshëm, Ashtu si gjithnjë e keni Imagjinuar !

( 12 orë në Vit 997 €)

P.S.S.S.S Çdo trajnim është konfidental, fshehtësitë e dhëna dhe të mësuara në këtë trajnim për të dy palët janë të mbrojtura me ligj!

Kush është Mimoza Thaqi?

Mimoza Thaqi është ndërrmarrëse e suksesshme që jeton në Tetovë, Republika Veriore e Maqedonisë.

 

Biznesin e udhëheq bashkë me bashkëshortin Avni Thaqi dhe djalin Diell Thaqi, emri I Kompanisë është Sun and Stars® e cila si veprimtari ka dyqane me veshmbathje, Fabrikën e Mbushjes së Ujit Iam Water Scardica® si dhe Akademinë e Suksesit Iam Power®.

Contact
bottom of page