QË TI NDIQNI TAJNIMET NË VERZIONIN MË TË MIRË, JU LUTEM REGJISTROHUNI NË WEBFAQEN E RE
WWW.IAMPOWER.AL
DHE NA KONTAKTONI QË TË JU AKTIVIZOJMË PËR TRAJNIMET QË KENI BLERË!

niveli 1.png

NIVELIN 1  TRAJNIMI-BAZË

(BRONZE-FOUNDATION) 

"Dhe tani le të fillojmë që këtë Mrekulli ta zbulojmë, përmes trajnimeve në

Iam Power!"

niveli 4.png

NIVELI IV TRAJNIMIT - 

(PLATINIUM)

Me çdo mësim që keni mësuar deri në këtë pikë të Iam Power ju do të arrini në konkludimet se sa të fuqishme janë mendimet e juaja...

BLACK FRIDAY PA BACGROUND.png

PAKOJA ME 3 WEBINARET

Vetëbesimi,

Fokusimi dhe Udhëheqësia në kohëra Krizash.

MN7.png

SI TË LARGOJMË MENDIMET NEGATIVE

Fillo me një Qëllim.

Si të largojmë mendimet negative.

6 ore trajnim i vertete me formule te sakte per cdo lloj mendimi negativ-ANTIVIRUSI ERDHI!

 

Po vjen bashke me energjine qe heq qafe keto mendime...

Unë jam e gatshme të garantoj personalisht qe ti do te jesh NJERIU ME I LUMTUR NE BOTE.

harmonia.jpg

TRAJNIM 4 JAVOR për familjen në harmoni

ÇDO JAVË NJË MËSIM TË VLEFSHËM PËR:

 

1. Kuptimin e Dallimeve të Botës Femërore dhe Mashkullore

​2. Si të fitoni gjithçka që doni në Marrëdhëniet "Mashkull-Femër"

​​3. Si ti tejkaloni sfidat lehtë dhe me qetësi kur çdo gjë duket se po merr fund.

4. Si të silleni me fëmijët dhe si të krijoni një ambient pozitiv për ritjen e tyre.

niveli 2.png

NIVELI II TRAJNIMI - ME PERVOJE (SILVER-EXPERIENCED)

Si ndiheni për faktin që vazhdimisht po ndryshoni? Me mësimet në Iam Power?

clirohu nga parate pergjithmone tjeter.jpg

“Çlirohu-nga problemet me paratë përgjithmonë” Çmimi 700Euro

"Çlirohu-nga problemet me paratë përgjithmonë" Krijo rrejdhë të parave të pandërprerë në jetën tënde! Përdorni Ligjin e Tërheqjes për JU. Mësoni formën shkencore të këtij Ligji!

Nëse e keni blerë këtë trajnim mund ta shikoni këtu.

Nëse doni ta bleni na kontaktoni në mimoza88@yahoo.com

harmonia ne familje DURES.png

FAMILJA NË HARMONI

Seminari i parë dhe i vetmi në gjuhën shqipe për këtë temë!

Ky seminar është për të gjithë ata që janë në lidhje ose nuk kanë lidhje akoma apo kane patur lidhje dhe kane frikë të rifillojnë...

TRAJNIMI PER BIZNES.png

TRAJNIMI 6 MUJOR PËR BIZNES

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

kurs 3 mujor per trajner.png

kurs 3 mujor

për trajner motivimi.

në grup

Mëso direkt nga: Mimoza Thaqi

(Spikere Publike Profesionale e Çertifikuar në SHBA)

Fillon me datë: 

6 Mars 2021 ora 14:00-17:00

JAVA 1: HYRJE NË FUSHËN EMOCIONUESE TË TRAJNIMIT-PËR MOTIVIM 

JAVA 2: KOMUNIKIMI NEVOJA E SHEKULLIT TË RI

JAVA 3: ÇELËSAT PËR MBRETËRINË E KOMUNIKIMIT

JAVA 4: TË ZGJIDHNI FJALËT QË PËRDORNI

JAVA 5:  KOMUNIKIMI NJË NË NJË

JAVA 6: KOMUNIKIMI PA FJALË -GJUHA E TRUPIT-

niveli 3.png

NIVELI III I TRAJNIMIT - I AVANCUAR

(GOLD-ADVANCED)

Tani ju filloni krijimin nga ndjesitë e mira.

7  Ligjet e Përgjegjësisë Personale

viber_image_2021-07-08_19-24-24.jpg

'' RIKTHIMI I FUQISË SUAJ"📈  Çmimi 97 Euro

SEMINAR MOTIVUES -TRAJNIMI ONLINE "IAM POWER HARTA E THESARIT TUAJ"
Manifestoni ëndrrat tuaja në realitet •

Nëse e keni blerë këtë trajnim mund ta shikoni këtu.

Nëse doni ta bleni na kontaktoni në mimoza88@yahoo.com

seminari i enderave.png

SEMINARI I ËNDËRRAVE TË JUAJA 1!

"SI TË SHËNDRONI IDENË TUAJ NË BIZNES"

Kush duhet të marrë Këtë Seminar:

* Ata që dëshirojnë ta kthejnë idenë e tyre në një biznes fitimprurrës!

* Sipërmarrësit që duan të kthejnë dështimin në sukses përsëri!

* Ata që duan të njihen me informacionet më të fuqishme për marketing dhe zgjerim të biznesit të tyre.

* Ata që janë të gatshëm të veprojnë drejt ëndërrës së tyre.

BIZNESI FILLESTAR BOX.png

BIZNESI PËR FILLESTAR

1. Përfshin Bonus: Nivelin 1 në Iam Power ( 180-Trajnime për jetë Pozitive të Suksesshme dhe Lumturi)

2. 4 Webinaret Javore -Online në Zoom

3. Videot e webinareve në Posedim të përhershëm

4. Librin Udhërëfyes si manual për biznesin tuaj.