Sekreti që keni turp ti shpalosni

EDHE MIKUT TUAJ MË TË NGUSHTË!

Sekreti më i vështirë që mund ta pranojmë janë frikësimet tona dhe bombardimi nga mendimet negative gjatë 24 orëve.

Jam munduar shumë të mos i pranoj këto para askujt, ndoshta edhe ju e keni bërë të njëtën.

Ju nuk jeni i vetëm, pothuase çdo kush, ka frikësime ose fobi të ndryshme. Pasojat e fobive mund të jenë të ndryshme, disa edhe mund të kontrollojnë jetën tuaj.

Për shkak të kontrollit që frikësimet kanë mbi ne, ne tentojmë të turpërohemi. Prandaj edhe nuk i diskutojmë ato as edhe me miqt më të ngushtë. I mbajmë privatisht dhe vuajmë në heshtje.

Frika nga tërmeti, sëmundja ( COVID19), humbja e njerëzve që i duam, varfëria, kritika dhe vdekja janë vetëm disa për tu përmendur.

Pasi unë kam mundur të largoj këta, do të jem e lumtur të ndaj përvojën time me ju.

Frika ime më e tmershme sa kam menduar unë ka qenë frikë nga humbja e njerëzve që dua veçanërisht fëmijët e mi, por nga procesi që kalova kuptova se frika më e tmershme ishte frika nga Vdekja të cilën vetëm kohëve të fundit kam mundur ta tejkaloj.

Jam munduar në forma të ndryshme ti largoj këta, por edhe pse mendoja se i largoja ato përsëriteshin dhe bëhenin akoma më kanosëse.

Duke investuar mbi 150 000 Dollar, në libra, kurse, semianare të ndryshme në USA, Europë, Online më duket se nuk ka mësim që nuk e kam provuar/studiuar sa i përket mendimeve negative dhe largimin e tyre por nuk hiqeshin.

Por jo më! Unë kam gjetur zgjidhjen. Dhe jam e lumtur që do ta ndaj atë me ju.

Edhe ju mund të largoni këto frikësime ose mendime negative. Ju mund të shëroheni shumë shpejt, pa barëra, psikoterapi, lehtë, padhimbje, shumë lirë, në privatësinë e shtëpisë suaj. 

Cilatdo qofshin këto frikësime, qoftë frika nga humbja, tërmeti, Covidi, vdekja, fluturimi, gjarpëri, ose 178 fobitë e njohura ju do ti largoni ato përgjithmonë. Metodën që do ta zbuloj me ju është e përhershme.

Më erdhi ndihma kur po e kërkoja, dhe të njëjtën do ta ndaj me ju.

 

Po e di. Ndoshta ju duket shumë e mirë për të qenë e vërtetë, sepse edhe unë mendova ashtu kur së pari e dëgjova për të. Por me të vërtetë funksionon.

Çdo shërim ka qenë i padhimbje efikas dhe i sigurtë pa barrëra të asnjë lloji. Ska më term psikoterapi.

Imagjinoni të mos ballafaqoheni më me pagesa mujor ose vjetore të trajtimeve të shtrenjta dhe të dhimbshme.

Po ju mund të shmangni dhimbjet e vazhdueshme. Ju nuk duhet të jetoni me frikësimet dhe mendimet negative të juajat më.

 

Ju nuk duhet të vuani në pjesën tjetër të jetës suaj në heshtje, as edhe një moment më.

Rezervoni vendin tuaj në këtë seminar, kemi vetëm disa vende të lira.

Me përzemërsi 

Mimoza Thaqi

P.S.:Do të ju dërgojmë emailin e konfirmimit sapo të keni përfunduar me proceduarën e regjistrimit.

P.S.S.: Seminarin mund ta ndiqni edhe online, por ushtrimet fizike dhe mesimi i teknikave mesohet vetem ne semianarin live dhe nuk ka incizim.

Ju mund ti tejkaloni frikësimet dhe fobiat për disa minuta.

Në:

Iam power  Retreat

( Terapia e mendjes Trupit dhe Shpirtit)

Trajnim 2 ditor

"SI TË LARGOJMË MENDIMET NEGATIVE"

Hotel Adriatik Durres

31 Tetor-1 Nëntor

Programi

Imagjinoni 2 ditë ku e vetmja gjë në kalendarin tuaj është të kujdeseni për trupin, mendjen dhe shpirtin tuaj.

"Bërja juaj më e madhe: kujdesuni për ju."

 

Mirëqenia juaj është përparësia jonë numër një.

Merrni azhurnimet në lidhje me Covid-19 

31-Tetor Dita 1

E Shtunë 

11:00 am-13:00

Rregjistrimi Në Event

E Shtunë 

12:00

Check in në Hotel 

E Shtunë 

14:00-14:30

Ceremonia e Hapjes së Eventit- Mimoza Thaqi

E Shtunë 

14:30-15:00

Si të Largoni mendimet Negative- Mimoza Thaqi

E Shtunë 

15:00-15:30

Coffee break (kafe amerikane, uje, caj, biskota)

E Shtunë 

15:30-17:30

Lidhja në Skype me Dennis Goldhammer ( Tema-Lumturia, Fillimi i ri dhe Të gjithë jemi një)

E Shtunë 

17:30-18:00

Pauza 

E Shtunë 

18:00-19:00

Si të hiqni brengat ( Avni Thaqi)

E Shtunë 

19:00-19:30

Meditimi ( Sunset Meditation)

E Shtunë 

19:30-20:00

Pauza 

E Shtunë 

20:00-23:00

Darka ( pas darke argëtim-Muzike me DJ)

 

1-Nëntor-Dita 2

E Diel

07:00am-08:00 am 

Meditim mëngjesi në Plazh ( Sunrise meditation) - Not në Detin Adriatik ( vetëm për ata që guxojnë)

E Diel

08:00-10:30

Mëngjesi 

E Diel 

10:30-12:00

- Relaks në pishinën e brendshme me uje te ngrohte deti te filtuar. - SPA (sauna, jakuzzi, dush skocez, palester)

E Diel

12:00-14:00

Ushtrimet e Frymëmarrjes ( Mimoza-Erisa- Dori) Në Plazh.

E Diel

14:00-16:00

Mësimi i teknikave të ndryshme për Largim të Negativitetit ( Mimoza- Avni)

E Diel

16:00

Përfundimi i Eventit, Me një super energji të balancuar në mendje trup dhe shpirt.

 

Çmimet

Filloni udhëtimin tuaj
 

Për informacione shtesë lidhur me zbritjet për Anëtarët në Iam Power:

Kontaktoni një konsulent të programit.

Duke Filluar prej:

@187 Euro/person/nata/Eventi/ Ne kete cmim perfshihet: - Akomodimi ne dhoma dyshe - Mengjesi -Darka - Nje pije gjate darkes (gote vere/birre/freskuese) -  Parkimi - Perdorimi i salles se konferences - Coffee break (kafe amerikane, uje, caj, biskota) - Wi-fi ne te gjitha ambientet - Perdorimi i pishines se brendshme me uje te ngrohte deti te filtuar. - Perdorimi i ambienteve te SPA (sauna, jakuzzi, dush skocez, palester) 

 

 

Per dhome teke suplementi eshte 20 euro/person. Per femijet nen 12 vjec suplementi eshte 15 Euro/person.

Vendet janë të limituara vetëm për 50 persona

Një pjesë e mjeteve të mbledhura shkojnë për Ndihmë Humanitare.

"Mbas seminarit ndjej se kam ndryshuar madje të gjith më thonë në punë , ke ndryshuar shumë , ke një shkëlqim në fytyrë që nuk e ke pasur me para . Kjo falë atij seminari të mrekullueshem që Zoti bëri që unë të isha pjesë e tij."( F.M)

 

 

"Unë jam në zvicërr por e kam ndjekur onlinë ishte një energji e pa përshkruashëm  suksese." (B.SH)

HYRJE PËR ANËTARËT PREMIUM

niveli 1.png
niveli 2.png
niveli 3.png
niveli 4.png
WEBINARET.png

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌