HYRJE NË NIVELET PREMIUM

Shpallja e kursit më të vlefshëm në botë PËR STUDIM NGA SHTËPIA- IAM POWER!

 • 📥Paketa përfshin:

   

  ✅14 AUDIO+LIBRI I PUNËS-Si të Plotësoni dëshirën tuaj për 90 Ditë ( ose më pak) Çmimi i rregullt: 49 €

   

  ✅TrajniminTrajnimin 13 Javor në : Si të gjeni qëllimin tuaj në periudhë prej 13 Javëve. 29€

   

  ✅11 Parimet që duhen mësuar përmendësh:

   

  ✅Video për të manifestur, para, të dashur, harmoni. 17 €

   

  ✅26-Teknika për të liruar energjitë negative duke i transforumar në Pozitive. 37 €

   

  ✅Seminarin e inçizuar në audio: Si të merrni në Kontrollë Jetën Tuaj. 7 €

   

  ✅Çelësat për të arritur Sukses 4 Audio .19 €

   

  ✅Trajnimi Bazë drejt Pasurimit 39 Audio! 29 €

  👩‍🎓🧑‍🎓 ÇERTIFIKATË ARRITJE

   

  Përeç këtyre BONUS gjithësejt në Nivelin 1 Keni mbi 180 Trajnime Për Të Jetuar të Lumtur Çdo ditë!

  Zbritje nga 97 € në:

  47€

 • 📥Paketa përfshin:

   

  ✅ SEMINARI " SEKRETET QË LIROJNË SUKSESIN" DVD

   

  ✅10 Principet e Performatoreve Super të Suksesshëm

   

  ✅ SUKSESI DHE LUMTURIA JANË PËR JU AUDIO-CD

   

  ✅ SI TË KENI MENDËSI TË FORTË AUDIO-CD

   

  ✅Sistemin E Pasurimit! 55 AUDIO-CD

   

  ✅TRAJNIM 16 JAVOR AR BRENDA- AR JASHTË

   

  ✅ SI TI SHISNI ÇDO GJË GJITHKUJT!

   

  ✅ TIPARET E LIDERSHIPIT

   

  ✅ 20 Afirmime Para se të filloni një Projekt

   

  ✅ SHITËSI MASTER

  👩‍🎓🧑‍🎓 ÇERTIFIKATË ARRITJE

   

  Gjithësejt në Nivelin 2 Keni mbi 140 Trajnime Për Të Vazhduar qëndrimin tuaj Pozitiv për jetën

  Zbritje nga 197 € në:

  97€

 • 📥Paketa përfshin:

   

  ✅ 7 Ligjet e Përgjegjësisë Personale

   

  ✅ USHTRIMI MË I FUQISHËM NË PLANET

  ✅ WEBINARI 25 JAVOR PËR PËRFORCIM TË MËSIMEVE

  ✅ SI TË KESH VETËBESIM DHE FUQI NË MARËVESHJET ME NJERËZIT- Arti i Komunikimit

   

  ✅ SEMINARE NGA KLUBI IAM POWER TË MBAJTURA NË TIRANË, Prizren, Prishtinë,Ferizaj dhe Gjilan M.TH.

   

  ✅ Audio për Financat, Ligjin e Tërheqjes, Bollëkun

   

  ✅ RRegullat e Mirësjelljes në Tavolinë

   

  ✅ RECETA PËR SUKSES

  ✅ LIBRA DHE USHTRIME PËR ZHVILLIM PERSONAL

  ✅ Sekretet e Marketingut

  ​👩‍🎓🧑‍🎓 ÇERTIFIKATË ARRITJE

   

  Gjithësejt në Nivelin 3 Keni mbi 199 Trajnime Për Të Udhëhequr Veten Tuaj në Fitore

  Zbritje nga 397 € në:

  197€

 • 📥Paketa përfshin:

   

  ✅ Trajnim me Mentor ( Një në Një )

   

  ✅ SI TË BËHESH NJË NDËRMARRËS MILIONER ( DVD-AUDIO-LIBËR)​

   

  ✅ TRAJNIM PËR FOLËS PUBLIK​ PROFESIONAL

   

  ✅ Marketingu dhe Sekretet e Tij

   

  ✅ Trajnim për Jetëgjatësi

   

  ✅ Trajnime të Avancuara për Shenjtërinë e Dëshirave

   

  ✅ Trajnim për Edukimin e Fëmijëve

   

  ✅ Si të jeni një me Hyjninë -AUDIO-Cd

   

  ✅ Webinari sekretet per percaktim te qellimit​

   

  ✅ Përcaktimi Mental i një Miliarderi.​

   

  ✅ Shumë Libra të Fuqishëm të rekomanduar në Iam Power, formati PDF

  ​👩‍🎓🧑‍🎓 ÇERTIFIKATË PËR TRAJNER NË IAM POWER

   

  Me Nivelin 4 merrni 3 nivelet e para Keni mbi 999 Trajnime Për Të Qenë Lider i Jetës Suaj.

  Zbritje nga 1997 € në:

  997€

 • 📥Paketa përfshin:

   

  ✅ Webinaret Online

  ✅ Vetëbesimi- Çelësi Juaj

   

  ✅ Përqëndrimi në një projekt ose qëllim në Kohë.

  ✅ Nivelin 1 në Iam Power

  Zbritje nga 221€ në:

  47€

 • 📥Paketa përfshin:

   

  ✅ Prej A deri ZH Si të Hapni Biznesin Tuaj dhe Ku Të gjeni Financat.

  ✅ 9 Orë intenzive, me shumë informacione

  ✅ Seminari i ëndërrave të Juaja

  Kush duhet të marrë Këtë Seminar:

  ​​

  • Ata që dëshirojnë ta kthejnë idenë e tyre në një biznes fitimprurrës!

  • Sipërmarrësit që duan të kthejnë dështimin në sukses përsëri!

  • Ata që duan të njihen me informacionet më të fuqishme për marketing dhe zgjerim të biznesit të tyre.

  • Ata që janë të gatshëm të veprojnë drejt ëndërrës së tyre.

  Nuk ka Zbritje:

  97€

 • 📥Paketa përfshin:

   

  ✅ Video e Seminarit "Harmonia Familjare"4 orë e 39 min

  ✅ Prezentimin me 200 slide për gjithë pikat që duhet ti dijë çdo person që është në lidhe ose do të krijojë një lidhje.

  ✅ Nivelin 1 në Iam Power

  ✅ Nivelin 2 në Iam Power

  Kush duhet të marrë Këtë Seminar:

  ​​

  • Ata që dëshirojnë të kuptojnë diferencat mes mashkullit dhe femrës!

  Zbritje nga 294 € në:

  97€

 • 📥Paketa përfshin:

   

  ✅ Video e Seminarit "Harmonia Familjare"4 orë e 39 min

  ✅ Prezentimin me 200 slide për gjithë pikat që duhet ti dijë çdo person që është në lidhe ose do të krijojë një lidhje.

  ✅ Nivelin 1 në Iam Power

  ✅ Nivelin 2 në Iam Power

  Kush duhet të marrë Këtë Seminar:

  ​​

  • Ata që dëshirojnë të kuptojnë diferencat mes mashkullit dhe femrës!

  Zbritje nga 294 € në:

  97€

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌