Njihuni me Skuadrën Tonë

"Të jesh bashkë është një fillim, të qëndrosh së bashku është përparim, dhe të punosh së bashku është sukses."

- Henry Ford

Për çdo pyetje, lirshëm mund të kontaktoni një nga anëtaret e Stafit tonë në viber ose whatsup.

Ne jemi këtu Për Ju, që të lehtësojmë çdo hap tuajin deri në Sukses!

Xhensila Gora

Niveli 3 Iam Power

 • Facebook
 • Instagram

Bremen, Gjermani, Kontakt:

+49 1521 8119596i

Ney_Zara

Niveli 3 Iam Power

 • Facebook
 • Instagram

Itali

Nr Kontakti:

+39 380 159 2319

Erisa Bujari

Niveli 3 në Iam Power

 • Instagram

Lezhe,Shqiperi

Nr Kontakti:

+355695540217

Marsida Toptani

Niveli 4 Iam Power

 • Facebook
 • Instagram

Tiranë Shqipër, 

Kontakt:

Cel:00355 682081116

Mimoza Muja

Niveli 4 Iam Power

 • Facebook
 • Instagram

Prishtinë Kosove

Nr Kontakti:

+383 49 201 557

Dori Taci

Niveli 3 në Iam Power

 • Facebook
 • Instagram

Gjirokastër, Shqipëri

Nr Kontakti:

+355 68 441 6115

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌