mimoza foto
Unë do t'ju udhëheq juve në ndërtimin e jetës suaj, biznesit tuaj, të jeni boss i vetes suaj, të jeni lider i jetës suaj, në programet që kam Krijuar Për JU

Kush Është Mimoza Thaqi?

Mimoza Thaqi është ndërrmarrëse e suksesshme që jeton në Tetovë, Republika Veriore e Maqedonisë. Biznesin e udhëheq bashkë me bashkëshortin Avni Thaqi dhe djalin Diell Thaqi, emri I Kompanisë është Sun ans Stars® e cila si veprimtari ka duqane me veshmbathje, Fabrikën e Mbushjes së Ujit Iam Water Scardica® si dhe Akademine e Suksesit Iam Power®.

Mimoza filloi të merret me biznes që në moshën 12 vjeçare! Babai I saj ia mësoi esencat e biznesit që në fëmijëri kur shiste produktet bujqësore të cilat I kultivonin në familjen e saj, në moshën 17 vjeçare punonte në biznesin e babait të saj tregti me material ushqimore, në moshën 19 vjeçare me të fejuarin e saj Avni Thaqi hapen një biznes ku shisnin materiale higjienike dhe pije me shumicë.

Pas martesës biznesi dështoi sepse paratë u investuan gabimisht në dasëm dhe shtëpi. U detyrua të hyj në një punë si shitëse për 125 Euro rrogë, diçka Brenda saj gjithnjë thoshte se ti do të arrish majat në biznes dhe do të kesh jetën siç asnjëherë se ke ëndërruar. Ajo nuk e kuptonte çfarë është ky zë I brendshëm deri sa bleu disa libra që ia ndryshuan jetën totalisht. Dhe filloi ti besoj më shumë atij zëri të brendshëm.

Për Biografinë e plotë mund të lexoni në: BIOGRAFIA E MIMOZA THAQIT

 Me kompainë Sun and Stars për 3 vitet e para arriti qarkullimin 1 milion Euro, dhe kjo e bëri akoma më shumë të fokusohet në mësimet që ishin në libra dhe I aplikoi. Në Iam Water kanë investuar miliona Euro dhe kanë gjetur Ujin më të Mirë në Planetin Tokë. 

Arriti të shkel të gjithë tabutë se nuk mund të bëhesh I suksesshëm në vendin ku jeton, dhe arriti të ketë jetën që dëshironte.

Jeton në shtëpinë e ëndërrave të saj dhe ka shëtitur gjithë botën me familjen e saj.

Për Mimozën dhe Avniun:

ZOTI ËSHTË NR. 1

FAMILJA NR. 2

DHE BIZNESI NR. 3 

Tani Mimoza është në një Mision

Një mission që ti ndihmojë të tjerët të jetojnë jetën nën termet e tyre.

Të krijoj trashëgimi.

Të kontribuoj komunitetit të saj duke ju ndihmuar të tjerëve.

Dhe tu jap atyre mjetet për të krijuar jetën në bazë të dizajnimit të tyre.

Çdo mësim që I ndihmoi e ndan me ju në rrjetet sociale,

facebook, ( na ndiqni)

instagram ( na ndiqni)

dhe you tube! ( na ndiqni)

Falas për të gjithë.

Ndërsa për ata që e kanë me seriozitet jetën e tyre dhe biznesin krijoi akademine e suksesit Iam Power, sepse që të jesh një person I cili investon për biznes duhet të sakrifikosh diçka nuk ka “darkë falas”.

Në AKADEMINË E SUKSESIT Iam Power ju keni gjithçka që ju nevoitet të dini për të krijuar, pasurinë materiale, intelektuale dhe shpirtërore, e gjitha në shqip dhe e gjitha për here të pare në botën shqiptare nga një person që ka ecur rrugën përpara jush, dhe që nuk shet përalla se si të ndiheni mire apo të fitoni para si disa që ju shesin gënjeshtra të pa provuara në jetën e tyre.

Në shkollën e biznesit ju mësoni nga Profesor që idenë se kanë çfarë është bota e Biznesit, lexoni libra nga njerëz që fitojnë jetesën e tyre nga shitja e librave apo seminareve. Prandaj jeni ngatëruar aq shumë dhe prandaj e lexoni tani këtë shkrim!

Në periudhën e saj jetësore eksperimentoi shumë dhe dështoi shumë por ia doli sepse nuk mund të ketë një person të FORTË, pa kaluar nëpër vështirësitë dhe traumat e “DËSHTIMIT.”

Që mos ti shkelni këta “DËSHTIME” të cilat I kaloi ajo, mësoni nga njeriu I duhur,  mos eksperimentoni me veten dhe kohën, sepse vërtetë ia vlenë të doni veten tuaj!

Sigurisht nëse e keni me shumë seriozitet periudhën tuaj jetësore dhe arritjen e asaj që ju thotë zëri juaj I brendshëm, sepse të jesh I Suksesshëm nuk është një lojë por është një përkushtim dhe veprim I pandërprerë, jo të bërit të gjërave që doni të bëni por të bëni gjërat që duhet bërë për Sukses të Jashtëzakonshëm.

Mimoza ju thotë shihemi në suksese!

Sepse ajo e di se nëse keni fokusim te suksesi atje do të arrini duke tejkaluar çdo sfidë dhe dështim…

Iam Power

Liga e Madhështorëve

Për rregjistrim në Iam Power na kontaktoni në email: mimoza88@yahoo.com

Kjo është shtëpia ku jeton Mimoza të cilën e ndërtoi në vitin 2008 shumë kohë para se të hap Akademinë e Suksesit në vitin 2014, gjë që e vërteton se Mimoza nuk ju shfaq teori por një rrugë të përmbushur me sfida e suksese:

NJË PJESËZ NGA JETA E MIMOZËS DHE FAMILJES SË SAJ NË FOTOGRAFI…

AKADEMIA E SUKSESIT IAM POWER

Kursi i parë i bërë ndonjëherë në këtë formë Online për shndërrimin e pasionit tuaj në një biznes fitimprurës.

Unë nuk do t'ju tregoj vetëm shtegun, por e kam ecur para jush rrugën… kurseni veten nga mësimet që unë i mësove duke gabuar…

Ekipi im dhe unë do të ju ndihmojmë të keni qasjen te informacioni i duhur…por rrugën tuaj dhe mendimet e juaja do ti bëni ju, nuk e bëjmë ne dot atë për JU. Në këtë kurs ju do të merrni mbështetje, udhëzim dhe përgjegjësi të drejtpërdrejtë në çdo hap të rrugës i sistemuar në Iam Power, nivel pas niveli.

Detyra jonë është të sigurohemi që të keni sukses pa marrë parasysh çfarë. Unë nuk kam kohë individualisht të jem mentorja e çdo kujt, prandaj kam sistemuar mësimet që do të ju ndihmojnë juve në këtë rrugë. Nëse mendoni se Iam Power është shkopi magjik gaboni dhe nuk jeni të kualifukuar për tu bërë anëtar, sepse nuk ka diçka të tillë si sukses brenda nate, nëse keni vende tjera ku ju premtojnë këto magji shkoni të ju hipnotizojnë dhe të ju bëjnë atë që ju kërkoni.

Në Iam Power nuk kemi mjete të tilla magjike, është rruga ime e përshkuar deri te suksesi dhe e ndaj me ju sepse kam kaluar një jetë për ti gjetur formulat që funksionojnë! Ju ftoj të bashkëngjiteni dhe të filloni, rifilloni nga e para!

Në Iam Power ka anëtarë nga 21 shtete të Botës, të gjithë janë Shqiptarë dhe mësimet i marrin përmes webfaqes sonë në Internet. www.iam-power.com

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌