top of page
harmonia.jpg

TRAJNIM 4 JAVOR

KUSH DUHET TË MERR KËTË TRAJNIM?

  • Pavarësisht nëse jeni aktualisht beqar, në një lidhje afatgjatë, i martuar ose i divorcuar së fundmi, keni fuqinë për të ndërtuar një marrëdhënie të shëndetshme, të lulëzuar dhe argëtuese që zgjat një jetë të tërë.

  • Ju jeni me një person special dhe doni që kjo lidhje të ritet në dashurl.

  • Ju jeni në një lidhje serioze dhe po përballeni me disa sfida, apo vështirësi.

  • Ju jeni në martesë dhe jeni i devotshëm por doni një lidhje më të fortë dhe më pasionante.

NËSE NJËRA NGA KËTO ISHTE ME PËRGJIGJE PO, JU E GJETËT ZGJIDHJEN E GJITHË SFIDAVE TUAJA!

ÇDO JAVË NJË MËSIM TË VLEFSHËM PËR:

1. Kuptimin e Dallimeve të Botës Femërore dhe Mashkullore

2. Si të fitoni gjithçka që doni në Marrëdhëniet "Mashkull-Femër"

3. Si ti tejkaloni sfidat lehtë dhe me qetësi kur çdo gjë duket se po merr fund.

4. Si të silleni me fëmijët dhe si të krijoni një ambient pozitiv për ritjen e tyre.

154411_10151464751766536_742059748_n.jpg

ÇDO SUKSES I MADH FILLESËN E KA NË FAMILJE!
NISJA ËSHTË ATY, 
Asgjë e madhe nuk ka vlerë nëse në familje ka çdo ditë disballancim dhe ofendime!
Ne këtë e kemi kaluar dhe këtë mund të jua mësojmë juve!
Po kush jemi ne dhe pse i kemi dhënë të drejtën vetes të ju ligjërojmë për këtë çështje?
Mimoza dhe Avniu

Çfarë tjetër do të përfitoni me këtë Trajnim?

harmonia.jpg

1.VIDEOT E TRAJNIMIT:

Ndoshta…
Ju jeni të irrituar që partneri juaj nuk dëgjon?
Takimi po ndihet më rraskapitës sesa argëtimi?
Ndiheni sikur mund të mos jeni me "një?"
Pasioni është zhdukur?
Ju mendoni se mund të jeni duke sabotuar marrëdhëniet tuaja?
Jeta thjesht ndihet e mbërthyer në një humnerë, duke mos arritur pritjet?
Ju nuk dini çfarë të bëni për të thyer ciklin dhe për të jetuar jetën që dëshironi?

LIBER PUNE LUMTURIA NE FAMILJE 1.png

2.LIBRIN E PUNËS

"FAMILJA E LUMTUR"

  1. 1. Pavarësisht nga sfidat me të cilat përballeni në jetën tuaj personale, zgjidhja themelore është të filloni me JU.

FEMIJET.png

4.VIDEO ME AFIRMIME PËR LUMTURINË PËR TË FËMIJËT 

Fëmijët janë si sfungjeri, truri i tyre është i pastër dhe çfarë ju ti thoni sot do të jetë e ardhmja e tyre nesër.

harmonia ne familje DURES.png

5.VIDEON E SEMINARIT HARMONIA NË FAMILJE

Ky seminar është për të gjithë ata që janë në lidhje ose nuk kanë lidhje akoma apo kane patur lidhje dhe kane frikë të rifillojnë...

 

Është mësimi më i vlefshëm në jetë që do ta dëgjoni për HARMONINË familjare, është thelbi, qeliza e çdo hapi tjetër që do të ndërrmerrni.

 

Sa do që të mundoheni për të arritur sukses nëse partneri juaj është kundër jush do të dali fjala e tij/saj sepse ai/ajo me bindje të plotë të thotë se do të dështosh dhe pastaj të thotë a të THASH!

meditimi magnetik.jpg

6.MEDITIMI MAGNETIK

Bëjeni këtë Meditim gjithmon kur doni të manifstoni shëndetin, harmoninë apo paratë.

Së paku 8 persona duhet të jenë pjesë e këtij meditimi.

audio keshilluese.jpg

7.BESONI NË VETE DHE NË FËMIJËN TUAJ

Dëgjoni këtë audio dhe jepni dashuri gjithmon fëmijëve tuaj.  

Ushtrimi i frymemarjes.jpg

8.USHTRIMI I FRYMËMARJES

Bëni këtë ushtrim çdo mëngjes.

HARMONIA NE FAMILJE LIBER PUNE 2.png

9. LIBËR PUNE 1

Libër Pune 1: Kur burrat dhe gratë janë në gjendje të respektojnë ndryshimet e tyre, atëherë dashuria ka një shans të rritet.

SI MOTIVOHEN BURAT.png

10. LIBËR PUNE 2

Çfarë do të mësoni në këtë Seminar: PSE U TITULLUA HARMONIA FAMILJARE... Pse pa këtë asset çdo gjë që do të arrinë do të jetë shprazëtirë e përhershme?

harmonia.jpg

11. OFERTË E LIMITUAR NË KOHË 

Bleni 4 Libra dhe fitoni Falas Gjithë Kursin për Harmoninë në Familje

Falas Po! Çmimi total 271 Euro ju e merni për 47 Euro. I paguani vetëm Librat. Më jepni gjithë Kursin dhe Librat
Me një zbritje imediate prej  € 224 lexo me shume per oferten:

GettyImages-1272319404_ravid.jpg

Çdo ditë, ju dëgjoni një audio të re. Çdo audio bazohet në fuqinë e fundit, për një ndryshim të jashtëzakonshëm dhe të qëndrueshëm - më i fuqishëm se çdo program që keni hasur ndonjëherë më parë.

harmonia.jpg
bottom of page