top of page

Bashkangjitju në Iam Power

Mirё se vini nё Iam Power. Ju jeni tё zgjedhur personalisht pёr tё pranuar kёtё ftesё. Dikush mendon se ju jeni special dhe meritoni tё jeni tё pranuar si anёtar i ri nё Iam Power.  Kjo ёshtё ftesё e juaja private pёr tu bёrё anёtarё i njёrёs nga organizatat mё ekskluzive private pёr ndёrtimin e pasurisё nё botё.

 

Ftesё Personale

Pse ju duhet ti bashkangjiteni IAM POWER ?!

Nё pёrgjithёsi, juve gjithashtu ju ёshtё ofruar mundёsia pёr t’u bashkangjitur nё katin pёrdhesё e tё ashtuquajturёs njёra nga mundёsitё mё tё mira tё tё gjitha kohёrave pёr tё fituar para.  Nёse ju e pranoni kёtё ftesё, ju do t’i bashkangjiteni shoqёrive mё unike, private dhe ekskluzive tё dizajnuara pёr t’ju ndihmuar tё krijoni pasuri, dhe pёr t’ju mёsuar sekretet pёr tё pasur, tё jesh ose tё bёsh çfardo dhe gjithçka qё ju ndonjёher keni dashur. Ju do tё mёsoni sekretet e vёrteta tё brendshme pёr tu bёrё mё tё lumtur se ndonjёherё mё parё, dhe tё pёrjetoni nivelin mё tё lartё tё mirqenjes emocionale si dhe shёndetit fizik dinamik.

Anёtarsimi nuk ёshtё pёr tё gjithё dhe mund tё mos jetë edhe pёr ju.

Ju lutem shfrytёzoni kohёn pёr tё lexuar kёtё letër tё pёrmbledhur, shikoni nё pёrgjithёsi dhe rishikoni tё gjitha informacionet nё websajtin e Iam Power qё ti kuptoni tё gjitha faktet dhe hollёsirat, mё pas vendosni nёse do donit tё parashtroni aplikacion pёr tu anёtarsuar dhe tё konsideroheni pёr anёtarsim.

Jo tё gjithё aplikimet do tё pranohen dhe jo gjithkush kualifikohet. Nёse ju jeni pranuar pёr anёtarsim, 90 ditё nga tani ju mund tё fitoni mё shumё para se sa qё ju keni menduar se mundeni.

Rrallё herё juve do ju ofrohet shansi pёr tu futur na katin pёrdhesё tё njё mundёsie qё mund ti bёjё tё gjitha ёndёrat tua realitet.

Sot ёshtё ajo dita e rrallё.

Nese ju do tё donit tё keni mundёsinё qё disa nga njerёzit mё tё sukseshёm nё botё personalisht t’ju ndihmojnё juve qё tё arrini liri financiare, ju lutemi jepni vёmendje tё veçantё kёsaj ftese dhe asaj qё ju ofrohet juve tani.

Nёse ju i bashkangjiteni, dhe bёheni antarë tё Iam Power, ne pothuajse  mund t’ju garantojmё sukses.

Imagjinoni tё keni tё ardhura mujore prej 5 , 10, 20, 50, ose deri nё 100 Mijё $, t’ju vinё çdo muaj, pas muaji, pas muaji. Si do tё ndryshonte jeta juaj? Imagjino tё mёsosh se si tё tjerёt kanё bёrё 300% deri 3000% kthim nё investimin duke pёrdorur teknikat shumё efektive qё ende janё shumё pak tё njohura. Nёse ju keni qёllime dhe ёndёra, antarёsimi ne Iam Power mund tju ndihmojё qё kёta ёndёra ti ktheni nё realitet.

Iam Power ёshtё shoqёri private, vetёm pёr anёtarёt nё mbarё botёn e dedikuar pёr tё ndihmuar anёtarёt tё krijojnё pasuri, tё gjenerojnё tё hyra tё mёdhaja mujore, tё pёrmirsojnё mirëqenjen emocionale dhe tё arinё shёndet dinamik kumbues.

Nё pёrgjithёsi  Iam Power ka krijuar mundёsinё mё unike dhe mё inovative tё tё gjitha kohёrave pёr tё fituar para.

 

Çfarё ju ёshtё shfaqur juve nuk ёshtё bёrё mё parё. Ështё njё zbulim revolucionar pёr tё fituar para dhe krijuar pasuri. Ështё virtualisht krijimi i njё industrie tё re.

JU keni mundёsi tё pёrfshiheni

Kjo ёshtё mundesia juaj tё futeni nё katin pёrdhesё tё diçkaje shumё speciale, dhe keni potencialin tё fitoni para mё shpejtё se sa qё ju keni mund ta imagjinoni mё ndonjёjerё.

Tё ashtuquajturat shoqёritё sekrete kanё funksionuar pёr disa shekuj.  Sot shoqёritё sekrete nuk janё edhe aq sekrete. Disa nga njerёzit kanё ndёgjuar pёr Bilderberg Group, Yale University’s Skull and Bones, The Brotherhood, The Free Masons, The Illuminati, The Trilateral Commission, The Young Presidents Organization, apo The Council on Foreign Relations.

Virtualisht Egzistojnё me mijёra grupe tё tilla private, klube, shoqёri nё tё gjithё botёn.  Deri mё sot, anёtarsimi nё kёto klube ekskluzive ka qenё i kufizuar  nё klasa elite tё privilegjuar, familje mbretёrore dhe super tё pasur. Ata qё kanё qenё mjaft me fat qё tё jenё anёtarё nё  kёto organizata private i’u ёshtё dhёnё  njohuri tё brendёshme , tё avancuara dhe sekrete pёr atё se si tё kenё,  tё jenё ose tё bёjnё gjithçka qё ata kanё dёshiruar. Anёtarёve u ёshtё dhёnё akses nё rrjetin dhe mundёsitё me njё ndikim tjetёr,  anёtarё tё fuqishёm dhe tё mirёnjohur ka pasur njё premtim qё i kanё bёrё njёri tjetrit “anёtarё qё u ndihmojnё anёtarёve tjerё”. Anёtarёve u ёshtё dhёnё “opsioni i parё” dhe aftёsi tё avancuara  ne biznes, investime, dhe mundёsi pёrtё fituar para qё njё person mesatar nuk mund tё kishte asnjёher akses nё to.

Pёrfundimi ёshtё se anёtarёt e kёtyre grupeve kishin njё advantazh jo të hapur pёr sukses. Tё gjithё anёtarёt e kёtyre grupeve u bёnё tё pasur SEPSE ata ishin anёtarё.

Tani juve ju ёshtё dhёnё mundёsia e njejtё qё deri mё tani ka qenё e rezervuar vetёm pёr njerёzit e previlegjuar tё klasёs elite, super tё pasur dhe tё fuqishёm, njerёzve me lidhje tё mira familjare.

Ju tani mund ti bashkangjiteni njё grupi privat nё mbarё botёn qё virtualisht mund tju garantojё sukses nё jetё.

Mё 1999, njё i famshёm , aktor i pasur, biznismen ekstremisht i suksesshёm, dhe autor mё i shitur, i cili i arriti nivelet mё tё larta nё kёsisoj shoqёri sekrete, nё Brotherhood, vendosi tё lёshojё grupin dhe tё bёjё tё pamenduarёn. Ai vendosi tё ndajё sekretet e brendshme qё ai i  mёsoi dhe e lejuan atё tё bёhet i pasur, me botёn.

Asnjёri nuk e ka lёnё Brotherhood-in ekskluziv. Kryesuesit e miljarderave nё botё janё anёtaё tё organizatёs botёrore Brotherhood. Sekretet e sё cilёs janё fortё tё mbrojtura pёr shekuj. Kur ky individ i mirёnjohur dhe i pasur vendosi tё lёshojё  Brotherhood-ёt, mbi 30 anёtarё tё tjerё , tё pasur, me ndikim tё madh, dhe tё fuqishёm tё shoqёrive tjera tё ashtuquajtuera shoqёritё sekrete vendosёn ti bashkohen forcave dhe tё krijojnё njё grup tё ri botёror duke lejuar qё gjithkush nё botё tё aplikojё pёr anёtarsim, dhe nёse selektohen, mesojnё sekretet e njejta qё klasa elite e previlegjuar i ka pёrdorur pёr tё krijuar pasuri, pёr tё fituar fuqi dhe kontroll, dhe pёr tё manifestuar dёshirat e tyre. Ata gjithashtu vendosёn tё krijojnё mundёsinё mё tё re asnjёherё tё pёrdorur mё parё e cila do ti lejojё njё personi mesatar mundёsinё pёr tё fituar shpejt shuma tё parave pa masё dhe qё tё lejojё njё person mesatar mundёsinё pёr tё fituar tё ardhura mujore tё vazhdueshme dhe tё krijojё njё stil jete qё ai apo ajo mё parё ka mund vetёm ti ёndёron.

 

Ligji i Tёrheqjes ёshtё vetёm njё mjet qё mund tё pёrdoret pёr tё krijuar çfarёdo qё ju dёshironi nё jetёn tuaj.

Shumica prej jush keni dёgjuar pёr librin dhe DVD “Sekreti” e cila e pёrshkruan “Ligjin e Tёrheqjes”. Kёto metoda janё burime pёr njё fillim tё mrekullueshёm qё ofrojnё informacione tё mahnitshme dhe tё fuqishme. Megjithatё, libri “Sekreti”  as nuk e prek tokёn me atё se si Ligji i Tёrheqjes DUHET tё pёrdoret nё mёnyrё tё drejtё, dhe SAKTËSISHT si ta pёrdorni atё. Plus, aty ka shumё, e shumё sekrete edhe pёrtej Ligjit tё Tёrheqjes. Kёto janё sekretet e mbrojtura mirё  qё klasa elite super e pasur dhe e fuqishme i ka mbajtur pёr vete me shekuj. Kur ju tё mёsoni kёto sekrete JU GJITHASHTU realisht mund tё keni , jeni ose bёni çfardo qё ju dёshironi.


 

Mbani mend anёtarsimi nё kёto tё ashtuquajturat shoqёritё sekrete ka lejuar tё krijohet pasuri e pafundme nё botё. Me pёrjashtime tё rralla, njerёzit qё nuk janё anёtarё thjesht nё pёrgjithsi nuk arrinё tё gjenerojnё pasuri tё vёrtetё dhe liri financiare. Faktikisht, anёtarёt janё bёrё njerёzit mё tё pasur nё botё. Rockefeller-ёt, Morgan-ёt, Vanderbilt-ёt, Rothschild-ёt, Andreё Carnegie, DuPonts, Henry Ford, Bill Gates, Warren Buffett; tё gjithё kanё qenё ose janё anёtarё tё kёtyre shoqёrive sekrete. Disa President tё SBA-ve, Gjygjёtar tё Gjygjit Suprem, Politikan mbarё botёrorё, Artistё, Mretёri, Mongol Medial dhe Miljarder nga i gjith globi tё gjithё janё anёtar tё shoqёrive. Presidenti Bush shkroi nё librin e tij, “ Unё iu bashkangjita shoqerise sekrete Skull dhe Bones qё nё vitin e fundit tё Univerzitetit Yale, njё shoqёri shumё sekrete, kjo ёshtё e tёra qё unё mund tё them pёr kёtё.”

CIA, nё fakt ёshtё krijuar nga shoqёria Skull dhe Bones. Edhe sot vazhdon tё funksionojё prapa skenave nga anёtarёt e Skull dhe Bones. Kjo ёshtё fakt dhe ёshtё dokumentuar nё filmin The Good Shepherd me Matt Damon. Etёrit themelues tё amerikёs ishin tё gjithё anёtarё tё shoqёrive tё ndryshme dhe klubeve private. Egzistojnё disa dokumentare tё ndryshme ne Televizionet mbarё botёs qё kanё vёrtetuar faktin se 90% e githё pasurisё nё botё sot kontrollohet nga anёtar tё shoqёrive tё ndryshme.

 

Ju tani keni mundёsinё tё jeni tё brendshёm dhe tё mёsoni sit ё bёni mё shumё para se sa ju keni imagjinuar ndonjёherё dhe krijoni stilin e jetёs qё ju gjithmon e keni dashur.

 

Nёse ju vendosni ti bashkangjiteni Iam Power dhe do tё pranoheni si anёtar, ju do ti fitoni avantazhet e njejta qё njerёzit e privilegjuar tё klasёs elitё i kanё shijuar ekskluzivisht pёr shekuj. Ju fitoni akses tek informacioni dhe sekretet se si tё pёrdorni ligjin e tёrheqjes dhe shume tёknikave tjera tё avancuara pёr tё krijuar jetёn qё ju e dёshironi dhe manifestoni tё gjitha dёshirat tuaja.

Meqё anёtarёt betohen pёr tё ndihmuar sё pari anёtarёt tjerё, kjo ёshtё njё avantazh gjigant. Duke pasur njё lidhje tё fuqishme me ndikimin qё ju e dini, ёshtё elementi kuq i suksesit.

 

Ju do tё fitoni akses tek dhe do te keni mundёsinё tё trajnoheni dhe udhёhiqeni nga njerёz tё suksesshёm dhe tё fuqishёm nga e gjithё bota. Kjo ёshtё njё avantazh qё ju nuk do ta keni asnjёherё pa anёtarsim. Ju thjesht nuk mund ta fitoni kёtё diku tjetёr.

Anёtarёt betohen pёr tju ndihmuar sё pari njerёzve tjerё. Marveshjet biznesore do tё bёhen ndёrmjet anёtarёve para se publiku i pёrgjithshёm tё ketё njohuri pёr to. Mundёsi tё katit pёrdhesё, mundёsi investuese, aftёsi pёr tё ritur kapitalin, marje e kredisё apo financim, tё gjitha kёto janё avantazhet qё ti mund ti shijosh.

 

Ju gjithashtu fitoni avantazhe tek sekretet se çfarё ndodh brenda shoqёrive sekrete. Kjo pёrfshin tё mёsosh pёr atё se çfatё ndodh nё botё PARA se ajo tё ndodhё. Ju do tё keni akses nё informacionet qё asnjёherё nuk janё shpallur mё parё  qё do tё ndihmojnё tё krijosh pasuri, liri financiare, tё fitosh fuqi dhe kontrollё tё jetёs tёnde dhe tё bёhesh mё i lumtur dhe i plotёsuar se kurё mё parё. Ju do tё mёsoni sekretet  e pёrmbajtjeve dhe paqes sё brendёsisё reale.

 

 

Kjo ёshtё diçka e re. Ështё plotёsisht kati pёrdhesё.

Ështё ekskluzive dhe private. Anёtarsimi bёhet vetёm nёpёrmjet ftesave.

JU jeni TANI, tё ftuar tё bashkangjiteni si anёtarё.

Mund te aplikoni këtu

bottom of page