TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

TRAJNIMI PËR BIZNES

KURS 6 MUJOR VETË MËSIM- MATERIAL DIXHITAL

chertifikate (1).png

ORGANIZIMI I KURSIT:

 1.  Ky kurs do të jetë i ndarë në 6 muaj, është kurs dixhital ku i gjithë materiali ju jepet në formën dixhitale menjëherë dhe ju çdo muaj do të studioni njërin nga trajnimet- Vetë-Mësim.

 2. Trajnimet i keni në Posedim të Përhershëm.

 3.  Në fund të 6 mujorit, përfundoni testimin dhe pajiseni me Certificate of Excellence.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

ÇFARË PËRMBAN KY KURS

 1. Përcaktimi i Qëllimit

 2. Gjeni paratë për Suksesin tuaj

 3. Si të Gjeneroni Miliona Për idenë ose Biznesin Tuaj

 4. Dëshira Juaj Urdhëri Juaj

 5. Biznesi Fillestar, STARTUP

 6. Si të fokusoheni në një Projekt në Kohë

MENDIMET NEGATIVE.jpg

1.

PËRCAKTIMI I QËLLIMIT

 1. Përcaktimi i Qëllimit

 2. Mendimet negative largohen vetëm kur ju keni një Qëllim, prandaj ndiqni instruksionet në këtë Kurs.

 3. Formula e saktë që gjithmonë Funksionon

 4. 7 Orë Trajnim

 5. 30 ditë Ushtrim i udhëzuar nga Libri i Punës në formatin PDF. 

 6. Lexo më shumë për kursin

seminari i enderave te juaja.png

2.

SEMINARI I ËNDËRRAVE TË JUAJA

 1. Pjesa 1: Kush jemi ne ( pse jemi te kualifikuar të jemi me ju sot

 2. Pjesa 2: Çfarë dtth të jesh i Suksesshëm

 3. Pjesa 3: Pregaditje për tu futur në Fuqinë Tuaj ( 17 çelësa për super sukses)

 4. Pjesa 4: Arritja e fuqisë Suaj( Unë Jam Fuqia-8 strategjitë e fuqisë)

 5. Pjesa 5: Gjeni paratë për Suksesin tuaj

 6. Pjesa 6: 17 Fjalët që ju mbajnë larg suksesit!

 7. Pjesa 7: Si të hapni biznes A-ZH

 8. LEXO MË SHUMË 

page1.jpg

3.

SI TË GJENERONI MILIONA

 1.  Seminari i Ëndërrave-2- vazhdimi

 2. Webinar 9 orë me datë 28 Dhjetor

 3. Si të Gjeneroni Miliona Për Idenë ose Biznesin tuaj

 4. Do keni mundësinë primare ta ndiqni live në ZOOM.

 5. Vendet në Zoom janë të limituara.

 6. Aplikantët e parë do hyjnë të parët.

 7. Lexo më shumë

djuj.png

4.

DËSHIRA JUAJ ËSHTË URDHËRI JUAJ

 1. 14 Audio elektronike

 2. dhe Pdf Libri

 3. Gjithë Përbërësit për Jetë të Lumtur dhe Arritje.

 4. PËRBËRËSI SEKRET QË BËN KËTË INFORMATË  TË FUNKSIONOJË NË REALITET

 5. Ju ndoshta keni dëgjuar për librat shumë të shitur  Sekreti, Mendo dhe pasurohu, Kerkoe dhe të është Dhënë, Baba i pasur Babai i Varfër dhe të tjerë që ju premtojnë të ju mësojnë juve si të fitoni miliona, të jeni të lumtur dhe të manifestoni dëshirat e juaja..

 6. Këta libra janë shumë të mirë, por të gjithëve ju mungon çelësi kryesor, përbërësi sekret që bën këtë informatë të funksionojë NË REALITET, dhe atë të funksionojë SHPEJT!

 7. Lexo më shumë

BIZNESI FILLESTAR.png

5.

BIZNESI FILLESTAR-STARTUP

 1. JAVA  1: hyrje në fushën emocionuese të sipërmarrjes.

 2. JAVA 2: Rafinimi i ofertës suaj sipërmarrëse-MODELIMI

 3. JAVA 3-Roli juaj si sipërmarrës-Aplikimi i modelimit

 4. Java 4-Planifikimi për vitin përpara: plani i veprimit

FOKUSIMI.png

6.

FOKUSIMI NË 1 PROJEKT

 1. “Përqendrimi është akti i fokusimit të mendjes mbi dëshirën e dhënë.  

 2. 7  teknika të vërtetuar a shkencërisht se funksionojnë