top of page
2023.PNG

"ÇLIROHU"Shpejto! Përderisa ky mesazh të thëret-ka diçka aty për TY!

Mudnet që vetëm një fjali që do ta dëgjoni në këtë trajnim 3 ditor ta rikthej tek ju çdo gjë të humbur deri tani!

Kjo nuk është lojë! Është për ty...

Është mesazh nga Univerzi për ty!

Nëse ke kërkuar zgjidhje të shumë sfIdave që kalon...

mund kjo të jetë përgjigja!

KUR JE NE KAOS MENDIMESH DHE SITUATASH

DUHET TË IKËSH DIKU LARG ÇDO GJËJE!

E di nuk është e lehtë një vendim i tillë...

por në jetën tonë kjo ka ndodhur gjithnjë, ne largohemi dhe kur kthejmë si me magji kuptojmë se çdo gjë funksionon për të mirën tonë!

"Ky trajnim do të jetë me vlerë miliona dollarë për këdo që e merr pjesë dhe e përdor informacionin. E di që është për ty. Për këdo që kërkon të fiton pasuri të vërtetë, pjesmarrja është çelësi. "

“Ky trajnim është më fantastiki që kam bërë ndonjëherë. Kam shpenzuar qindra dollarë për skemat e parave që janë absolutisht të padobishme. Per Herën e parë në jetën time jam pa probleme me paratë. Nëse njerëzit do të merrnin këtë trajnim, ata do të marrin të njëjtën paqe mendore që kam unë. "

Pagesa vetëm 99Euro për anëtarët në Iam Power:

Për jo anëtarët= 197 Euro

Çfarë përfitoni:

1. Trajnimin Rikthimi i Fuqisë ku ju merrni metodën e lirimit të çdo bllokimi nga e kaluara! Çmimi 97 Euro e përfitoni falas!

2. Trajnimin që fillon në Shtator: Ligji i Tërheqjes për ti thënë lamtumirë gjithë problememve me Paratë. Çdo javë kurs Online- Çdo javë hiqni qafe problemet me paratë...Çmimi 300Euro e përfitoni falas!

3. Jo anëtarët përfitojnë Nivelin 1 që nga Shtatori Çmimin e ka 500 Euro-e përfitoni falas. Ku përfshiht harta e Thesarit Tuaj!

4. 2 netë dhe 3 ditë- Fjetjen në Hotel, Trajnimin 3 Ditor ku do të ju jepen çdo ditë informacionet të cilat do të transformojnë jetën tuaj përgjithmonë!

Përfitoni material jetë ndryshues dhe kurseni: 897 Euro

P.S.: Po ne dhe vetëm ne e bëjmë këtë sepse e dijmë vlerën e asaj që ju japim dhe ajo vlerë është e barabartë me një jetë të jetuar MIRË!

NJOFTIM

METODAT NË KËTË Trajnim pa dyshim do të krijojë një rrjedhë pozitive të parave në jetën tuaj, ndoshta për herë të parë ndonjëherë. Bëhu i përgatitur. Kur fillon kjo rrjedhë, paratë mund të vijnë kaq shpejt dhe brenda një bollëk aq i madh sa që, nëse nuk jeni gati, një gjendje shoku mund të rezultojë. Konsideroni veten të paralajmëruar.

P.S.S: Në këtë trajnim 3 ditor ju do te merrni fillimin e udhëtimit tuaj...dhe nga Shtatori do të keni në duart e juaja mjetet me të cilat do ti thoni lamtumirë përgjithmon mungesave dhe telasheve me të cilat përballeni, dhe nëse nuk keni para dhe do të isha në vendin tuaj do të huazoja të mos e humbja këtë shansë. Jam shumë e qartë për atë që do të dëgjoni dhe mësoni sepse kam shumë dituri lidhur me Ligjet e Universit.

Më kontakoni direkt në: 0038975305999

Dhe ju them me plotë bindje se:

Informacioni i përfshirë këtu mund të jetë më i rëndësishmi që ti fiton ndonjehere. Që nga ky moment, financiar i plotë dhe i përhershëm siguria është e juaja nëse e dëshironi. Pavarësisht se kush jeni, pa marrë parasysh atë që keni përjetuar, pavarësisht se çfarë aftësish zotëroni (ose mungesë), tani mund ta çlironi veten nga shqetësimet e parave përgjithmonë. Nëse i ndiqni këto udhëzime, ëndrrat tuaja do të bëhen realitet.

Me shumë përzemërsi

Mimoza Thaqi

në shërbimin tuaj përgjithmonë

0038975305999

P.S.S.S.: Kërkoj ndjese se nga shpejtësia e të shkruarit këtë email harova të ju them për datat dhe emrin e trajnimit: " Let the Sea Set You free" 20/21/22 Gusht- Lokacioni: Bregdeti Shqiptar.
376 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page