top of page
2023.PNG

Është shumë e prekshme këto ditë për qeniet humane, lutem për kujdes shumë të madh...

Është shumë e prekshme këto ditë për qeniet humane, çfarëdo që të ndani me ta,

, të gjithë kalojnë nëpër një kaos të paparë deri më tani, askush nuk e di saktë se çfarë është duke ndodhur, kanë dhembshuri të madhe të shohin si qeniet humane shuhen, nuk është një pasqyrë e lehtë të shohish ato pamje, çdo mendim, çdo investim, çdo shpresë duket se po shuhet, kanë frikë për të ardhmen, nuk dijnë çfarë do të ju ndodh nesër.

Prandaj ju lutem qëndroni në qetësinë tuaj, lejoni brendia juaj të ju përgjigjet, lejoni drita juaj të ndriçojë. Ju lutem mos akuzoni më, ju lutem shumë, me shumë butësi dhe ndjeshmëri për qeniet tjera humane. Qëndroni në qetësinë tuaj dhe falni veten dhe të tjerët, është ok për gjithçka që ata ju bënë juve ose botës, falni ata dhe falni veten tuaj.

Duke ndriçuar dritën e shpirtit tuaj do të ndihmoni njerëzit përeth jush dhe botës të shërohet. Jam e gezuar që e lexuat këtë! Dhe jam e gëzuar që jeni të mirë dhe bëni vepra të mira. 🙏

218 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page