top of page
2023.PNG

22 Thënje të përmbledhura nga Mimoza Thaqi

 1. Mere veten me te mire. Se me te do jesh ketu e ne perjetesi!

 2. Tjetri te thote ate qe ti i thua vetes cdo dite.

 3. Sa me qeshet kur grate thone nuk me perkrah burri! Sepse gruaja nese do e kthen boten mbrapsht .

 4. Arsyetimi eshte semundja e deshtimit!

 5. Nëse ju keni pritshmëri të menjëhershme, ju do të zhgënjeheni dhe zhgënjimi është një nga vrasësit më të mëdha të suksesit që ekziston.

 6. Edhe Napoleon Hill, autori legjendar i Mendoni dhe Pasurhuni, është dashur të mbështetet në marrëdhëniet e tij me sipërmarrës të suksesshëm për të fituar njohuritë e tij të gjëra.

 7. Kur të vijë dita e dikujt, ai mund të krijojë revolucion.

 8. Nëse jeni të sinqertë, ju keni sukses në zemër, dhe çdo gjë që ju të bëni do të ketë sukses.

 9. Qofte sukses apo dështim, ju duhet të ecni përpara. Momenti është i rëndësishëm!

 10. Vlera e natyres eshte mrekullia vetem duhet ndjekur cfare ben natyra...si ritet nje koker gruri..sa kokra gruri dalin nga ajo sa ato shumohen pastaj ne i takojme natyres dhe nuk ndjekim ligjet e saj.... na kane bllokuar per nje kohe te gjate parazitet.... po dalim nje nga nje dhe shtohemi si asnjehere me pare Suksesi eshte vendim per me tej... Vetem network marketingu eshte duke ndjekur sistemin e natyres me duket dhe kjo eshte ardhmeria e jetes se bukur natyrore... ka shume shpresa ka shume rruge... Ministre e arsimit tnai ne SHBA eshte nje miliardere e network marketingut dhe bota po ndryshon per te mire....

 11. "Kur gjërat arrijnë ekstremen, vijne alternativat për të kundërtën."

 12. Do ti them nuk i them...do ti shkruaj nuk i shkruaj...do ti tregoj nuk i tregoj...do te punoj nuk punoj...dua pune sdua pune...do ta bej nuk e bej..do vendos nuk vendos... o beje njeren bre! Zgjidhe njeren...,mjaft me se edhe po u ngjal Firestone sprodhon dot goma aq te forta sa te mbaj FRENAT TUA...

 13. DO NDAHEM NUK NDAHEM, DO SHKOJ NUK SHKOJ..do ta thir nuk e thir, do te fitoj nuk fitoj...do humbas nuk humbas, do nis nuk nis...a jetohet bre vetem ne frena!

 14. me do sme do me do sme do ....besoj sbesoj...e bej se bej....hej si jeni bere o njerez LEMSH...

 15. Mos u mundo, BEJE OSE MOS E BEJ...nuk ka do te mundohem...YODA... BESOJ SBESOJ, BESOJ SBESOJ,..CKA BEN TI TALL.....

 16. Kur ika nga ti isha vetëm një çirak...TANI JAM MJESHTËR. Vyrtytet tona dhe dështimet tona janë të pandara, njejët si forca dhe materja. Kur ato ndahen njeriu nuk ekziston më. Mos kini frike nga deshtimet njerez...mos u dorezoheni,...ju jeni ato qe do te riteni perseri,..mos keni frike nga asgje! Ju jeni gjtihcka! Nikolla Teslla

 17. QOFTË AI MJERIM kokëmadhësi...qoftë ai mjerim-kokëmbyllësi....qoftë ai mjerim...kapsullë hermetike...

 18. Sjellja anti-sociale eshte tipar intelegjence në një botë të mbushur konformist. Ti u tregon se çfarë të bëjnë që të jetojnë të lumtur...ata vazhdojnë me ankesat e tyre të pabaza...nuk lexojnë nuk dëgjojnë dhe janë të rrehatuar në mjerimin e tyre! Nikolla Teslla

 19. Jam shume e lumtur, per gjithcka qe po ndodh koheve te fundit, me duket se nejrezit e mi po marin fryme me lirshem...O Zot te falenderoj per gjtihca qe ben qe jeta ne vendin tim te Normalizohe dhe njerezit e mi te frymojne lirshem.

 20. JETA ESHTE NJE EHO - ÇFARË NXJER KTHEHET TEK TI, ÇFARË MBJELL-KORR , ÇFARË SHIKON TEK TË TJERËT EKZISTON TEK TI.

 21. Ah sikur te besonit sa kokra e grurit do ta benit qe bota te ngazellehet nga gezimi. Ah sikur te rikthenit besimin ne fuqite e juaja nuk do te ishit te merzitur nga jeta monotone dhe bezdisese. Ah sikur te besonit se ju mundeni do te pranonit ide te mrekullive qe mund ti ndodhni vendit tone. Ah sikur te besonit

 22. Kthehu ne te kaluaren dhe falendero Zotin. vazhdo perpara dhe beso Zotin. Ai i mbyll dyert qe asnje njeri smund ti hap, dhe Ai i hap dyert qe asnje njeri smund ti mbyll.634 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page