top of page
2023.PNG

Asnjehere nuk mund te ndryshojme qendrimin ose esencen e asaj qe jemi.

Ne mund te ndryshojme dukje, mund te ndryshojme e te mesojme mesime te ndryshme, mund te tejkalojme cdo gje ne jete si financiare si shendetesore por asnjehere nuk mund te ndryshojme qendrimin ose esencen e asaj qe jemi.


Nese shpirti jone gjithnje ka qene i mire dhe ka dashur te tjeret si do veten, ka dashur ti ndihmoj te tjeret sepse ka menduar se te gjithe jane te njejte me te, ka besuar te te tjeret sepse e ka njohur esecnen e vetvetes, dhe te tjeret dolen se ishin vetem falcifikati i asaj qe duken dhe thone se jane.


Por keshtu ne mesojme qe te dallojme se Qendrimi apo esenca e dikujt nuk ndryshon kurre ngase destinacioni i tij eshte te sjell ate qe eshte e kundert ose kontradikte me ate qe ne duam te shohim.


DHe nese ata nuk jane ne nuk do te dime te bejme dallimin cfare eshte e mire e cfare eshte e keqe. Cfare ne duam dhe cfare ne nuk duam.


Nuk mund ta besh derin te kendoje dhe nuk mund ta besh balten hekur.


Qendrimi jone per jeten qe nga vegjelia ka qene i njejte dhe i tille do te ngelet deri sa ne te transformohemi ne nje energji tjeter kur te ikim nga kjo bote.


Nese ti je i destinuar vetem per te miren, per miresine per sinqeritetin per ritjen mos u brengos kur dikush mundohet te te largoj nga esenca yte, gjithnej beso ne ate qe je dhe ji krenar me veten qe do per te tjeret ate qe do per veten.


Kete e ka ne esence dhe shpirt i nderuari President me i mire ne bote z.Behgjet Pacolli te gjithe qe e njohin nga afer e dine esencen e tij e dine lidhshmerine e tij me burimin e miresise.


Ne jemi falenderues per keto njerez, dhe mirenjohes Zotit qe i dergoi te ne te na ndihmojne

268 views0 comments

Kommentare


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page