Bile kanë harruar të besojnë në dhuratën më të lartë të Zotit, Dashuria e Pakushtëzuar.

Njerëzit nuk ju kanë besuar me mijëra vite, premtimeve të Zotit sepse ato ju janë dukur si shumë të mira për të qenë të vërteta. Pastaj kanë dështuar të besojnë në çdo gjë bile edhe në vete. DUke mos besuar në çdo gjë nuk besojnë as te Zoti.

Bile kanë harruar të besojnë në dhuratën më të lartë të Zotit, Dashuria e Pakushtëzuar.

Dhe premtimin më të Lartë të Zotit, Potencialin e Pakufizuar. Libri Bisedat me Zotin.

librin ne shqip mund ta kerkoni te Besa Kastrati liber i mrekullueshem🙏


124 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌