Dekurajimi është një sëmundje - si të kurohet? Webinar Falas

Dekurajimi është një sëmundje - si të kurohet? Webinar Falas


Këto kriza në planin mendor ose fizik janë një pjesë e çdo problemi të madh ku kalon shoqëria jonë.

Se si i takojmë ata është prova e guximit tonë, masa e besimit tonë në Zot dhe uniteti ynë i vetëdijshëm me Zotin.

Na ndiqni në:

23-11-2020

E Hënë

Ora: 20:00

Kërkoni tani biletën tuaj Falas / para se të mbyllen vendet.


APLIKO TANI


600 views

HYRJE PËR ANËTARËT PREMIUM

niveli 1.png
niveli 2.png
niveli 3.png
niveli 4.png
WEBINARET.png

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌