top of page
2023.PNG

DHËNIA ME GËZIM, Nisma jo-profitabile më e bukur në botë!
Jepni me gëzim dhe ndihmoni veten dhe të tjerët!


Nëse doni të shihni ndryshimin e botës, le të fillojë nga ju. Nëse dëshironi të shihni më shumë mirësi, dashuri dhe butësi, jini personi i sjellshëm, i dashur dhe i butë me ata që ju rrethojnë. Ndryshimi fillon nga brenda, dhe madje edhe nëse nuk mund ta ndryshoni tërë botën, ne mund të ndryshojmë pak gjëra për botën tonë dhe botën e atyre që na rrethojnë.DHURO


Përjetoni lumturinë duke ndihmuar të tjerët.

Një nga përfitimet e të ndihmuarit të të tjerëve është se ju përjetoni lumturi.


Unë besoj se Zoti ka dërguar secilin prej nesh në tokë për një qëllim.

Dhe se qëllimi është të ndihmojë dhe të duam njëri-tjetrin.

Nuk ka nder dhe privilegj më të madh se t’i ndihmosh të tjerët, në çdo kohë dhe jo vetëm në kohë të rënda.

Andaj, mos u ndalni së bëri mirë, sepse do të gjeni mirë


Duke ndihmuar të tjerët, ju mund të bëni ndryshimin që dëshironi ta shihni në botë!

Nëse nuk dilni nga kutia në të cilën jeni rritur, kurrë nuk do ta kuptoni se sa e madhe është bota.
“Bëhuni ndryshimi që doni të shikoni në botë”. –MAHATMA GANDHIZbuloni si të çlironi forcën sekrete të Universit - Fuqinë e mendimeve tuaja

Ju ftojmë të jeni pjesë e familjes së madhe Iam Power dhe të jeni me ne në nismën “Dhënia me Gëzim”Kjo nisëm konsiston me:

  • Mastermendje javore, ku ne mblidhemi çdo javë së bashku dhe vijmë ne ndihmë të një personi që po kalon një sfidë të caktuar!

Imagjinoni efektin e dërgimit të qëllimeve pozitive dhe të dashura përveç dhënies së ilaçeve ose trajtimit TË SËMUNDJEVE.


Pse të prisni më gjatë kur tashmë keni pritur gjithë jetën tuaj?

Jepni me gëzim dhe ndihmoni veten dhe të tjerët!

Të ndihmosh të tjerët është diçka që të gjithë duhet të bëjnë çdo ditë. Nëse pyesni përreth, do të kuptonit shpejt se shumë njerëz vuajnë nga dhimbje emocionale, sëmundje mendore, humbje ose sfida të tjera të jetës. Shumë njerëz nuk dinë të kërkojnë ndihmë ose injorohen kur kërkojnë ndihmë për problemet e tyre.Pra nese po kerkoni te beni nji veper te mir te dites ose te praktikoni rregullisht akte dashamirsie do te zbuloni se ka shume mundesi per te ndihmuar te tjeret .

Prandaj secili mundet që çdo muaj të ndaj 1-5% nga të ardhurat e tij për të tjerët!

Nëse këtë që ndajmë mënjanë e japim me Gëzim ajo që japim kthehet e shumëfishuar te ne!

Do të mbajmë:

Çdo javë takim në zoom!

  • Çdo javë një person që merr energji dhe shërim për sfidën që po kalon!

  • Çdo javë energji e jetës dhe shërimit për të gjithë!

  • Çdo javë takim me familjen e madhe Iam Power!


MËSONI një teknikë të plotë për të shfrytëzuar energjitë kolektive të MASTERMENDJES dhe për të çliruar fuqinë tuaj latente për të përmirësuar fuqitë tuaja për të shëruar të tjerët – dhe veten tuaj

Për herë të parë, Mimoza do të nisë një program me të cilin Çdo javë nga 10-20 min ju do të përshpejtoni mënyrën e përdorimit të mendimeve tuaja për të kapërcyer saktësisht atë që ju pengon ende të realizoni ëndrrat tuaja – për marrëdhëniet tuaja, karrierën tuaj, familjen tuaj. aspiratat tuaja më të larta.

167 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page