top of page
2023.PNG

Eshte shansi i fundit qe kete vit te merrni trajnimin me zbritje 50% keni kohe deri me 31 Dhjetor.

Kam edhe nje Lajmerim per te gjithe te interesuarit ne trajnim personal me mua( Mentorimi 1 ne 1), eshte shansi i fundit qe kete vit te merrni trajnimin me zbritje 50% keni kohe deri me 31 Dhjetor. Eshte trajnim 1 vjecare dhe une ju udhezoj brenda 1 viti per qellimin qe ju keni vendosur ose doni te vendosni.

Trajnimi me mua mund te jete per Biznes, Per Trajner Motivues, Per Marredhenie Familjare, ose per tu ndjere mire dhe te largoni stresin ose te jetoni te lumtur.

Me oferten qe eshte tani ju perfitoni:

  1. 4 Nivelet ne Iam Power ( mbi 1000 trajnime)

  2. Trajnimet qe sjane pjese e Iam Power por qe une do ta shikoj si te nevojshem per ju per specifiken te ciles do ti qasemi cdo muaj.

  3. Trajnimin 6 mujor per Biznes qe perfshin edhe webinarin 9 oresh te henen me 28 Dhejtor,

  4. Biznesin per fillestaret ( trajnim 4 javor)

  5. TRAJNIMI PËR HARMONINË NË FAMILJE (4 JAVOR FILLON: 01 SHKURT 2021)

Ju inkurajoj te vendosni qe kete vit vertete te beni dicka ndryshe dhe te rifilloni 2021 me nje synim te qarte.


Ne ecim drejt Diellit dhe Sukseseve, hijet dhe problemet i leme pas...po ju?


Ju mund te arrini per 1 vit ate qe se keni bere per shume vite...na kontaktoni per detajet. Jemi ketu qe te ju ndihmojme enderrat tuaja te behen reale... https://www.mimozapower.com/aplikoni-per-iam-power


Me shume perzemersi

Mimoza Thaqi
290 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page