top of page
2023.PNG

Femijet. Vetevleresimi dhe Motivimi i tyre.

JAVA BOOM NE IAM POWER.

Cdo dite nje kurs FALAS per ty! Regjistrohu dhe merr linkun me poshte qe te behesh pjese e nje mrekullie qe gjithmone e ke kerkuar!


Sonte do te flasim per femijet, vetvleresimin dhe motivimin e tyre!

Nese te intereson, ky takim eshte per ty!

Te presim 😉


Linku 👇👇

Tema: Femijet. Vetvleresimi dhe Motivimi i tyre. Sonte ora 21:00 Erisa Bujari & Blerina Pashaj

Time: May 7, 2021 09:00 PM Warsaw


Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82308337321?pwd=VFVTYXB2Y3BpMWk0QXJVUldRTlhHZz09

Meeting ID: 823 0833 7321

Passcode: 185018

Meeting ID: 823 0833 7321

Passcode: 185018

Find your local number: https://us02web.zoom.us/u/kcdLntVdgj292 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page