top of page
2023.PNG

Fuqia e faljes eshte madheshtore dhe e domosdoshme.

Kjo pjese eshte shkeputur nga Libri i mrekullueshem i autores Burbuqe Raufi "Fuqia e Mendimeve"


150 views2 comments

Recent Posts

See All

2 comentários


Fatjona  Bardhi
Fatjona Bardhi
11 de abr. de 2021

Liber i mbrekullueshem! Ka qene libri im i pare qe kam lexuar per forcen e fuqise sone te mendimeve positive, te cilat mund te bejne çudira ne jeten tone! Ishte fillimi im i ketij rrugetimi qe me drejtoj dhe me beri te besoj te hyja e te jem tani pjese e "I am power".🙏 Zoti eshte i madh duke na ndriçuar rrugen drejt menyra te duhura dhe te drejta per te gjetur pergjigjen e pyetjeve te mia te shumë kerkuara dhe qe si jepja dot shpjegim dhe me turbullonte mendimet e sme linte te shihja e te shijoja realitetin e te mirat qe Zoti mi kish fal. Faleminderit Zot Faleminderit Mimoza

Curtir
Dori Taci
Dori Taci
11 de abr. de 2021
Respondendo a

Fatjona dhe per mua ka qene libri i pare per rrugetimin drejte I AM POWER. Jam shume e lumtur qe e kam nisur me ate liber seepse brenda nates me ka kthyer ne jete.


Curtir
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page