top of page
2023.PNG

I kishim vënë qëllim vetes që të punonim per veten tonë dhe jo me per te tjere.

Kancelaria është hapur në qershor të vitit 2016.

I kishim vënë qëllim vetes që të punonim per veten tonë dhe jo me per te tjere.

Me hapjen e saj mbulonim fushën e artikujve shkollorë, lodrave dhe atë të shërbimeve si fotokopje, printim, skanime etj.

Për 2 vjet me rradhë kemi shpërndarë edhe librin shkollor per nje shkollë nëntë vjeçare. Për shkak të kërkesave në rritje për një gamë me gjere produktesh, u zgjeruam duke u ofruar klientëve tanë përveç artikujve shkollorë dhe lodrave, edhe libra artistike, mjete didaktike shkollorë, artikuj zyre, kinkaleri, dhurata, kozmetike.

Në fushën e kozmetikes produktet e ofruara nga ne janë të çertifikuara. Origjina e tyre, Turqi, produkte të firmës FARMASI.

Adresa: Rr. Sitki Çico, Pall 12/1, përballë shkollës "Niket Dardani".

E-mail: kancelari-lapsi@hotmail.com Nr. tel 067 256 97 97


Armir Pemaj


Nëse keni biznes dhe doni te ndani biznesin tuaj në formë të një reklame ose histori suksesi, na dërgoni fotot e biznesit tuaj dhe jua postojme në blogun tonë, në facebook ku kemi 56601 ndjekes, në instagram 15000 ndjekës!

E gjithë kjo është falas për ju.

Na Kontaktoni në whatsup ose viber në nr:

Dori Taqi: +355 68 441 6115

Ju mirëpresim të ritemi bashkë Suksese Iam Power

192 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page