"Ka dekada që nuk ndodh asgjë, dhe ka javë që ndodhin dekada."

Qesh edhe sikur para syve të të shembet bota!

Sepse je aq i fuqishëm që çdo gjë ta ndërtosh nga e para dhe asnjëherë mos të shteret energjia!

Asnjëherë mos ki frikë nga humbja, ajo nuk existon!

Të humburit kanë frikë nga humbja e jo një njeri që ka njohur potencialet e veta!0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Hyrje në Nivelin 4

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌